Ikea se otvara u drugoj polovici 2012.

Bez autora
May 04 2010

Švedski lanac namještaja Ikea napokon je ozbiljno krenuo u realizaciju šoping centra na istočnom prilazu Zagrebu, u Rugvici, gdje je za drugu polovicu 2012. najavljeno otvaranje Ikee u sklopu trgovačkog centra sa 320 dućana. Zagrebačka Ikea bit će na 34.000 kvadrata na prvom katu šoping centra ukupne površine 140.000 četvornih metara. Predstavljajući projekt budućeg Ikeinog centra - Project Zagreb East u blizini naplatnih kućica Ivanja Reka, menadžer je kazao da se ovakav integrirani model Ikeine robne kuće gradi po prvi puta upravo u Zagrebu. To je ujedno i prvi centar u regiji zemalja bivše Jugoslavije gdje Ikea namjerava otvoriti ukupno 8 trgovačkih centara i 9 robnih kuća.

Ikea se otvara u drugoj polovici 2012.Švedski lanac namještaja Ikea napokon je ozbiljno krenuo u realizaciju šoping centra na istočnom prilazu Zagrebu, u Rugvici, gdje je za drugu polovicu 2012. najavljeno otvaranje Ikee u sklopu trgovačkog centra sa 320 dućana, piše Bankamagazin.

"Zagrebačka Ikea bit će na 34.000 kvadrata na prvom katu šoping centra ukupne površine 140.000 četvornih metara", najavio je danas Branko Mihajlov, direktor Inter Ikea Centre Hrvatska, na otvaranju Šeste godišnje međunarodne konferencije o hrvatskom tržištu nekretnina.

Predstavljajući projekt budućeg Ikeinog centra - Project Zagreb East u blizini naplatnih kućica Ivanja Reka, menadžer je kazao da se ovakav integrirani model Ikeine robne kuće gradi po prvi puta upravo u Zagrebu. To je ujedno i prvi centar u regiji zemalja bivše Jugoslavije gdje Ikea namjerava otvoriti ukupno 8 trgovačkih centara i 9 robnih kuća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik