Ikea stiže krajem 2013, Lidl krajem 2014.

Dolazak švedskog proizvođača nameštaja Ikea na tržiše Srbije može da se očekuje krajem 2013. godine, a nemačkog trgovinskog lanca Lidl krajem 2014. Do kraja naredne godine moguće je da se otvori prva Ikeina robna kuća u Beogradu, dok se, kako su istakli u toj kompaniji, završe neke formalno-pravne procedure. Nemački Lidl kupio je u Srbiji šest lokacija, na kojima će otvarati maloprodajne objekte, a potrebno im je još devet, rekao je Ljajić i dodao da neke lokalne samouprave o tome pregovaraju sa predstavnicima Lidla. Lidl je do sada kupio zemljište u Subotici, Zrenjaninu, Novom Sadu i Valjevu, kao i u Nišu, gde treba da otvori nekoliko objekata.

Ikea stiže krajem 2013, Lidl krajem 2014.Dolazak švedskog proizvođača nameštaja Ikea na tržiše Srbije može da se očekuje krajem 2013. godine, a nemačkog trgovinskog lanca Lidl krajem 2014, najavio je danas ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Do kraja naredne godine moguće je da se otvori prva Ikeina robna kuća u Beogradu, dok se, kako su istakli u toj kompaniji, završe neke formalno-pravne procedure, rekao je on u Palati Srbija, gde su veliki trgovci potpisali Deklaraciju o društveno odgovornom poslovanju.

Nemački Lidl kupio je u Srbiji šest lokacija, na kojima će otvarati maloprodajne objekte, a potrebno im je još devet, rekao je Ljajić i dodao da neke lokalne samouprave o tome pregovaraju sa predstavnicima Lidla.

Lidl je do sada kupio zemljište u Subotici, Zrenjaninu, Novom Sadu i Valjevu, kao i u Nišu, gde treba da otvori nekoliko objekata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik