Karfur: Prvo stižemo u Novi Sad

Bez autora
Jan 27 2014

Prvi supermarket "Karfura" u Srbiji biće otvoren u Novom Sadu, kažu u kompaniji CMB Bugarska, koja je vlasnik franšize čuvenog francuskog trgovinskog lanca. U kompaniji CMB Bugarska su potvrdili da planiraju otvaranje prodajnog objekta u Novom Sadu, ističući da trenutno ne mogu da iznose više detalja o ovom projektu. CMB Bugarska je ogranak kompanije CM Balkans (Carrefour Marinopoulos Balkans), koja je ekskluzivni vlasnik "Karfurove" franšize za tržište Jugoistočne Evrope. Bugarski mediji su sredinom meseca objavili da bi supermarketi francuskog "Karfura" do kraja godine trebalo da budu otvoreni u Beogradu i Novom Sadu. Prve zvanične informacije o dolasku "Karfura" u Srbiju došle su upravo iz "Delte", kada je kompanija Miroslava Miškovića u februaru prošle godine objavila da je s francuskim trgovinskim lancem postigla dogovor o otvaranju hipermarketa u budućem tržnom centru "Delta planet" na Autokomandi u Beogradu.

Karfur: Prvo stižemo u Novi SadPrvi supermarket "Karfura" u Srbiji biće otvoren u Novom Sadu, kažu u kompaniji CMB Bugarska, koja je vlasnik franšize čuvenog francuskog trgovinskog lanca.

U kompaniji CMB Bugarska su za portal Si njuz potvrdili da planiraju otvaranje prodajnog objekta u Novom Sadu, ističući da trenutno ne mogu da iznose više detalja o ovom projektu.

CMB Bugarska je ogranak kompanije CM Balkans (Carrefour Marinopoulos Balkans), koja je ekskluzivni vlasnik "Karfurove" franšize za tržište Jugoistočne Evrope.

Bugarski mediji su sredinom meseca objavili da bi supermarketi francuskog "Karfura" do kraja godine trebalo da budu otvoreni u Beogradu i Novom Sadu.

Prve zvanične informacije o dolasku "Karfura" u Srbiju došle su upravo iz "Delte", kada je kompanija Miroslava Miškovića u februaru prošle godine objavila da je s francuskim trgovinskim lancem postigla dogovor o otvaranju hipermarketa u budućem tržnom centru "Delta planet" na Autokomandi u Beogradu.

Generalni direktor "Delta ril estejta" Vojislav Glavinić tada je izjavio i da je dogovoreno da "Delta" i "Karfur" zajedno nastupe i na drugim lokacijama.

U međuvremenu se pojavila i nezvanična informacija da će "Karfur" otvoriti hipermarket i u okviru stambeno-komercijalnog kompleksa koji Građevinsko preduzeće "Napred" planira da izgradi u novobeogradskom Bloku 41a, na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara Milutina Milankovića.

Iako se 2015. godina pominje kao rok kada bi i jedan i drugi kompleks mogli da budu otvoreni, izgradnja ovih objekata još nije počela i zasad nema zvaničnih informacija o početku njihove realizacije.

Ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić je, s druge strane, krajem prošle godine izjavio da nema informacija o planovima francuskog "Karfura" u Srbiji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik