Kompanija "Bernarda" u Beogradu

Bez autora
Apr 27 2011

Firma “Apartman Enteriery“ otvorila je na trećem spratu tržnog centra “Ušće“, na Novom Beogradu, novi prodajni prostor od 150 metara kvadratnih u kome će predstaviti ekskluzivne proizvode za opremanje stambenog prostora, odnosno nameštaj, dušeke, krevete, lampe, unikatne komade nameštaja renomiranih proizvođača iz Srbije i regiona. Među izlagačima u ovom prodajnom salonu naći će se i regionalni lider u proizvodnji dušeka i kreveta, kompanija “Bernarda“, pored kompanija Viliver, Tempur, Optimo, Čvor i drugih. U novom prodajnom prostoru kompanije “Apartman Enteriery“ biće predstavljena vrhunska, interesantna i kvalitetna rešenja i proizvodi za celokupno uređenje i opremanje enterijera, u skladu sa najvišim svetskim standardima u ovoj oblasti, koja omogućavaju savremenom čoveku najbolje uslove za stanovanje i odmor. Najveći izlagač u novom prodajnom prostoru je regionalni lider u proizvodnji dušeka i kreveta, kompanija “Bernarda“, koja svojim proizvodima snabdeva najpoznatije evropske i svetske hotelske lance, u prestonicama Evrope.

Kompanija Firma “Apartman Enteriery“ otvorila je na trećem spratu tržnog centra “Ušće“, na Novom Beogradu, novi prodajni prostor od 150 metara kvadratnih u kome će predstaviti ekskluzivne proizvode za opremanje stambenog prostora, odnosno nameštaj, dušeke, krevete, lampe, unikatne komade nameštaja renomiranih proizvođača iz Srbije i regiona.

Među izlagačima u ovom prodajnom salonu naći će se i regionalni lider u proizvodnji dušeka i kreveta, kompanija “Bernarda“, pored kompanija Viliver, Tempur, Optimo, Čvor i drugih.

U novom prodajnom prostoru kompanije “Apartman Enteriery“ biće predstavljena vrhunska, interesantna i kvalitetna rešenja i proizvodi za celokupno uređenje i opremanje enterijera, u skladu sa najvišim svetskim standardima u ovoj oblasti, koja omogućavaju savremenom čoveku najbolje uslove za stanovanje i odmor.

Najveći izlagač u novom prodajnom prostoru je regionalni lider u proizvodnji dušeka i kreveta, kompanija “Bernarda“, koja svojim proizvodima snabdeva najpoznatije evropske i svetske hotelske lance, u prestonicama Evrope, kao što su “Kempinski“, “Meriot“, “Holiday Inn“, “Crown plazza“, “Hilton“, “Sheraton“, “Alston” i drugi. Dušeci i kreveti ove kompanije izrađeni su od prirodnih i ekoloških materijala, u skladu sa najvišim standardima Evropske Unije u ovoj oblasti, i imaju sertifikate o kvalitetu renomiranih međunarodnih institucija. Kompanija ”Bernarda” ostvaruje izuzetnu saradnju sa šumarskim i medicinskim fakultetima u regionu, u cilju pronalaženja najoptimalnijih rešenja u proizvodnji dušeka i kreveta, koji najviše odgovaraju zdravstvenim i biološkim potrebama korisnika.

Kompanija “Bernarda“ postiže značajne poslovne rezultate i na tržištu Srbije. Svojim dušecima i krevetima opremila je hotel “Zira“ u Beogradu i hotel “Mona“ na Zlatiboru, a u planu su i drugi hoteli, poput hotela koji u Beogradu gradi nemačka kompanija Falkensteiner.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik