Kompanija "dm" otvorila tri nove prodavnice

Bez autora
Dec 20 2012

Kompanija "dm" danas je otvorila nove prodavnice u Banjoj Luci, Čapljini i na Ilidži i sada ima ukupno 51 prodavnicu na prostoru BiH. U prodavnicama u Banjoj Luci, Čapljini i na Ilidži, kako navode iz kompanije "dm", bit će uposleno 12 novih radnika. Povodom otvorenja tri nove prodavnice, "dm" je donirao i 13.000 KM u dobrotvorne svrhe. Po 5.000 KM donirano je Javnoj ustanovi Djeca Sarajeva - vrtić „Radost" i Dječijem odjeljenju Zavoda za fizikalnu i medicinsku rehabilitaciju „Dr. Miroslav Zotović" u Banjoj Luci, a 3.000 KM Dječijem vrtiću „Čapljina" u Čapljini. Povodom otvorenja prodavnica, "dm" je za sve stanovnike Banja Luke, Čapljine i Ilidže organizirao i nagradne igre u kojima najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Kompanija "dm" otvorila tri nove prodavniceKompanija "dm" danas je otvorila nove prodavnice u Banjoj Luci, Čapljini i na Ilidži i sada ima ukupno 51 prodavnicu na prostoru BiH.

U prodavnicama u Banjoj Luci, Čapljini i na Ilidži, kako navode iz kompanije "dm", bit će uposleno 12 novih radnika.

Povodom otvorenja tri nove prodavnice, "dm" je donirao i 13.000 KM u dobrotvorne svrhe. Po 5.000 KM donirano je  Javnoj ustanovi Djeca Sarajeva - vrtić „Radost" i Dječijem odjeljenju Zavoda za fizikalnu i medicinsku rehabilitaciju „Dr. Miroslav Zotović" u Banjoj Luci, a 3.000 KM Dječijem vrtiću „Čapljina" u Čapljini.

Povodom otvorenja prodavnica, "dm" je za sve stanovnike Banja Luke, Čapljine i Ilidže organizirao i nagradne igre u kojima najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik