Konzorcij vlasnika odlučio: Mercator ide u prodaju

Bez autora
Dec 20 2012

Konzorcij vlasnika Mercatora koju ukupno drže 53,18 posto dionica odlučio je prodati najvećeg slovenskog trgovca. Danas su potpisali memorandum o suradnji koji podrazumijeva uvjete, opseg i trajanje suradnje među članicama konzorcija dioničara i društva u postupku prodaje dionica Mercatora. Riječ je o devetom pokušaju prodaje ove kompanije. Slijedi objava međunarodnig natječaja za priskupljanje neobvezujućih ponuda koje će se prikupljati do kraja siječnja ili veljače, a zatim će financijski savjetnik ING ocijeniti prispjele ponude. Nakon toga će ING ponuđače čije ponude ocijeni kvalitetnima pozvati i na podastiranje obvezujućih ponuda.

Konzorcij vlasnika odlučio: Mercator ide u prodajuKonzorcij vlasnika Mercatora koju ukupno drže 53,18 posto dionica odlučio je prodati najvećeg slovenskog trgovca.

Danas su potpisali memorandum o suradnji koji podrazumijeva uvjete, opseg i trajanje suradnje među članicama konzorcija dioničara i društva u postupku prodaje dionica Mercatora.

Riječ je o devetom pokušaju prodaje ove kompanije. Slijedi objava međunarodnig natječaja za priskupljanje neobvezujućih ponuda koje će se prikupljati do kraja siječnja ili veljače, a zatim će financijski savjetnik ING ocijeniti prispjele ponude. Nakon toga će ING ponuđače čije ponude ocijeni kvalitetnima pozvati i na podastiranje obvezujućih ponuda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik