Konzum u pet prodavaonica ove godine uložio 120 milijuna kuna

Bez autora
Dec 04 2012

Danas je u Našicama otvorena nova Super Konzum prodavaonica, ujedno 56. Super Konzum u Hrvatskoj. Konzum je povodom ovog otvorenja realizirao društveno odgovornu donaciju za potrebe lokalne zajednice te je donirao sredstva za opremanje Javne vatrogasne postrojbe Našice. Na ukupnom prostoru od 2.500 metara četvornih kupce očekuje asortiman s više od 20.000 artikala. Kupcima će na raspolaganju biti osam blagajni, kao i parkiralište s 197 parkirnih mjesta. U sklopu trgovačkog centra nalaze se i dodatni sadržaji partnera, kao što su parfumerija i trgovina igračkama. Super Konzum Našice bit će otvoren za kupce svakim radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13 sati. Povodom otvorenja sve kupce su dočekala posebna akcijska sniženja, pokloni i nagradne igre. Otvorenjem Super Konzuma Našice zaokruženo je ovogodišnje širenje Konzumove maloprodajne mreže u segmentu Super Konzum prodavaonica.

Konzum u pet prodavaonica ove godine uložio 120 milijuna kunaDanas je u Našicama otvorena nova Super Konzum prodavaonica, ujedno 56. Super Konzum u Hrvatskoj, priopćeno je iz Konzuma.

Konzum je povodom ovog otvorenja realizirao društveno odgovornu donaciju za potrebe lokalne zajednice te je donirao sredstva za opremanje Javne vatrogasne postrojbe Našice. Na ukupnom prostoru od 2.500 metara četvornih kupce očekuje asortiman s više od 20.000 artikala. Kupcima će na raspolaganju biti osam blagajni, kao i parkiralište s 197 parkirnih mjesta. U sklopu trgovačkog centra nalaze se i dodatni sadržaji partnera, kao što su parfumerija i trgovina igračkama. Super Konzum Našice bit će otvoren za kupce svakim radnim danom od 7 do 21 sati te nedjeljom od 8 do 13 sati. Povodom otvorenja sve kupce su dočekala posebna akcijska sniženja, pokloni i nagradne  igre.

Otvorenjem Super Konzuma Našice zaokruženo je ovogodišnje širenje Konzumove maloprodajne mreže u segmentu Super Konzum prodavaonica. U 2012. godini, Konzum je proširio svoju maloprodajnu mrežu sa pet novih Super Konzum prodavaonica u Delnicama, Novoj Gradišci, Splitu, Karlovcu i Našicama. Radi se o ukupnoj investiciji od 120 milijuna kuna koja je  omogućila zapošljavanje 400 zaposlenika, ističu iz Konzuma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik