Lidl stiže u Niš

Bez autora
Oct 04 2012

Nemački Lidl gradiće supermarket u niškom naselju Duvanište, a zainteresovani su za još nekoliko lokacija u tom gradu. "Lidl" je već kupio zemljište u niškom naselju Duvanište u blizini Brikolaža i Merkatora, a predstavnici tog lanca planiraju otvaranje još nekoliko objekata u Nišu, rečeno je u razgovoru predstavnika tog lanca sa niškim gradonačelnikom Zoranom Perišićem. "Lidl" je do sada kupio zemljište u Subotici, Zrenjaninu, Valjevu, a ranije je saopšteno da će supermarket u Novom Sadu biti završen naredne godine.

Lidl stiže u NišNemački Lidl gradiće supermarket u niškom naselju Duvanište, a zainteresovani su za još nekoliko lokacija u tom gradu, saopšteno je iz niške Gradske kuće.

"Lidl" je već kupio zemljište u niškom naselju Duvanište u blizini Brikolaža i Merkatora, a predstavnici tog lanca planiraju otvaranje još nekoliko objekata u Nišu, rečeno je u razgovoru predstavnika tog lanca sa niškim gradonačelnikom Zoranom Perišićem.

"Lidl" je do sada, kako se navodi, kupio zemljište u Subotici, Zrenjaninu, Valjevu, a ranije je saopšteno da će supermarket u Novom Sadu biti završen naredne godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik