"Medimpexov" asortiman na "Konzumovim" policama

Bez autora
Aug 13 2014

Sarajevska firma "Medimpex", koja već godinama slovi kao jedna od najuspješnijih kompanija u BiH u veleprodaji lijekova, potpisala je ugovor s lancem trgovačkih centara "Konzum". Samo u njihovim prodavnicama širom BiH moći će se kupiti neki od proizvoda iz našeg asortimana. Tako se na njihovim policama nalaze proizvodi iz "Plante systema", koje proizvodi "Arkopharma". Riječ je o izvrsnoj fito-dermo kozmetici na biljnoj bazi, koja je hit u cijelom svijetu, i ove micelarne vode predstavljaju jedinstven koncept kombiniranja tradicionalnih biljaka i micelarne biotehnologije, kažu iz "Medimpexa", koji je zastupnik mnogih poznatih svjetskih farmaceutskih kuća u BiH kao što su ESI, "Himalaya Herbals", "Arkopharma", "Relaxsan", "Cederroth" i "Strepsilis".

"Medimpexov" asortiman na "Konzumovim" policamaSarajevska firma "Medimpex", koja već godinama slovi kao jedna od najuspješnijih kompanija u BiH u veleprodaji lijekova, potpisala je ugovor s lancem trgovačkih centara "Konzum".

Jedinstven koncept

- Samo u njihovim prodavnicama širom BiH moći će se kupiti neki od proizvoda iz našeg asortimana. Tako se na njihovim policama nalaze proizvodi iz "Plante systema", koje proizvodi "Arkopharma".

Riječ je o izvrsnoj fito-dermo kozmetici na biljnoj bazi, koja je hit u cijelom svijetu, i ove micelarne vode predstavljaju jedinstven koncept kombiniranja tradicionalnih biljaka i micelarne biotehnologije - kažu iz "Medimpexa", koji je zastupnik mnogih poznatih svjetskih farmaceutskih kuća u BiH kao što su ESI, "Himalaya Herbals", "Arkopharma", "Relaxsan", "Cederroth" i "Strepsilis".

Moderan sistem

Firmu "Medimpex" osnovao je 1989. godine Šemso Mujezin kao prvu privatnu veleprodaju za promet farmaceutskih, hemijskih proizvoda i medicinske opreme u BiH. Tokom proteklih godina kompanija je izgradila moderan poslovni sistem, a djelatnost obuhvata veoma široku lepezu aktivnosti, s akcentom na nabavku, skladištenje i distribuciju lijekova i medicinske opreme naveliko.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik