Mercator iduće godine kreće u monetizaciju nekretnina

Bez autora
Apr 24 2012

Iz Mercatora dolazi vijest o predviđenoj monetizaciji nekretnina. Monetizaciju u visini od pola milijarde eura planiraju izvesti 2013. i 2014. godine. U svome vlasništvu imaju 80 posto nekretnina, što je bilo potrebno za probijanje u ostale regije. Zanimanja za nekretnina postoje, a iduće godine planiraju prodaju nekretnina u vrijednosti od 250 milijuna eura. Za 2014. godinu planiraju prodaju nekretnina u istom iznosu. Vrlo je moguće da će pripremiti različite pakete koje će predlagati potencijalnim kupcima. Cjelokupan iznos od prodaje namijenjen je vraćanju dosadašnjeg duga.

Mercator iduće godine kreće u monetizaciju nekretninaIz Mercatora dolazi vijest o predviđenoj monetizaciji nekretnina. Monetizaciju u visini od pola milijarde eura planiraju izvesti 2013. i 2014. godine.

U svome vlasništvu imaju 80 posto nekretnina, što je bilo potrebno za probijanje u ostale regije.

Zanimanja za nekretnina postoje, a iduće godine planiraju prodaju nekretnina u vrijednosti od 250 milijuna eura. Za 2014. godinu planiraju prodaju nekretnina u istom iznosu. Vrlo je moguće da će pripremiti različite pakete koje će predlagati potencijalnim kupcima. Cjelokupan iznos od prodaje namijenjen je vraćanju dosadašnjeg duga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik