Na tržištu EU odobrena "Akva viva"

Bez autora
Jan 23 2014

Mineralna voda “akva viva” kompanije “Knjaz Miloš” dospela je na listu mineralnih voda odobrenih na tržištima Evropske unije, odlukom regulatornog tela EU - Odeljenja za životnu sredinu, hranu i ruralne poslove (DEFRA). Posle čuvene srpske mineralne vode “Knjaz Miloš”, sada je i “akva viva” (Aqua Viva) zvanično priznata i prepoznata kao voda vrhunskog kvaliteta u državama Evropske unije.Kao jedna od najstarijih i najznačajnijih srpskih kompanija, “Knjaz Miloš” uspešno širi poslovanje na inostrana tržišta, težeći kontinuiranim inovacijama i postavljajući kvalitet proizvoda kao prioritet, izjavio je menadžer korporativnih poslova Bogdan Komlenac.

Na tržištu EU odobrena "Akva viva"Mineralna voda “akva viva” kompanije “Knjaz Miloš” dospela je na listu mineralnih voda odobrenih na tržištima Evropske unije, odlukom regulatornog tela EU - Odeljenja za životnu sredinu, hranu i ruralne poslove (DEFRA).

Posle čuvene srpske mineralne vode “Knjaz Miloš”, sada je i “akva viva” (Aqua Viva) zvanično priznata i prepoznata kao voda vrhunskog kvaliteta u državama Evropske unije, saopšteno je u toj kompaniji.

- Kao jedna od najstarijih i najznačajnijih srpskih kompanija, ‘Knjaz Miloš’ uspešno širi poslovanje na inostrana tržišta, težeći kontinuiranim inovacijama i postavljajući kvalitet proizvoda kao prioritet - izjavio je menadžer korporativnih poslova Bogdan Komlenac.

On je istakao da je u 2013. izvoz kompanije u zemlje regiona i širom sveta zabeležio dvocifren rast

Svake godine Komisija Evropske unije objavljuje listu prirodnih mineralnih voda priznatih od strane država članica EU, a u skladu s direktivom o eksploataciji i prodaji prirodnih mineralnih voda Evropskog parlamenta i Saveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik