Nagradu Platinasti ključ dobilo 11 izvoznika

Bez autora
Jun 02 2014

Udruga Hrvatski izvoznici ove godine obilježava deset godina djelovanja, povodom čega je Predsjedništvo HIZ-a donijelo odluku o utemeljenju nagrade Platinasti ključ, kojom se posebno želi istaknuti izvoznike koji su u kontinuitetu dokazali svoju izvrsnost. Nagrada se dodjeljuje onim izvoznicima koji su kroz proteklih šest godina dodjela nagrade Zlatni ključ primili tri ili više Zlatnih ključeva, pod uvjetom da prema godišnjem financijskom izvješću za 2013. godinu ispunjavaju osnovne kriterije za sudjelovanje u izboru.

Nagradu Platinasti ključ dobilo 11 izvoznikaUdruga Hrvatski izvoznici ove godine obilježava deset godina djelovanja, povodom čega je Predsjedništvo HIZ-a donijelo odluku o utemeljenju nagrade Platinasti ključ, kojom se posebno želi istaknuti izvoznike koji su u kontinuitetu dokazali svoju izvrsnost.

Nagrada se dodjeljuje onim izvoznicima koji su kroz proteklih šest godina dodjela nagrade Zlatni ključ primili tri ili više Zlatnih ključeva, pod uvjetom da prema godišnjem financijskom izvješću za 2013. godinu ispunjavaju osnovne kriterije za sudjelovanje u izboru.

Platinastim ključem nagrađeno je 11 izvoznika:

1. KONČAR D&ST D.D.
2. KONČAR ENERGETSKI TRANSFORMATORI D.O.O.
3. ERICSSON NIKOLA TESLA D.D.
4. HS PRODUKT D.O.O.
5. BOXMARK LEATHER D.O.O.
6. DOK-ING D.O.O.
7. VETROPACK STRAŽA D.D.
8. TDR D.O.O.
9. IVANČICA D.D. TVORNICA OBUĆE IVANEC
10. HSTEC D.D.
11. LPT D.O.O.

Nagrade će se dodijeliti u sklopu 9. konvencije hrvatskih izvoznika 3. lipnja u Zagrebu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik