Najambiciozniji projekat Koka-Kole?

Bez autora
Feb 12 2014

Kompanija Koka- Kola plasiraće u aprilu novo piće Finli na francusko tržište. Novo piće namenjeno je pre svega mladima koji ne konzumiraju gazirane napitke, saopštili su predstavnice kompanije za francusko tržište. Finli će biti u pakovanju od 0,25 litara.Nova marka bezalkoholnog napitka biće prvo lansirana u Francuskoj a potom postepeno i na ostala tržišta širom sveta. Finli će se proizvoditi u tri različita ukusa - pomorandža i brusnica, limun i cvet zove i pulpa pomarandža. Piće će biti niskokalorično, 20 kalorija na 100 mililitara.

Najambiciozniji projekat Koka-Kole?Kompanija Koka- Kola plasiraće u aprilu novo piće Finli na francusko tržište.

Novo piće namenjeno je pre svega mladima koji ne konzumiraju gazirane napitke, saopštili su predstavnice kompanije za francusko tržište.

Finli će biti u pakovanju od 0,25 litara.

Nova marka bezalkoholnog napitka biće prvo lansirana u Francuskoj a potom postepeno i na ostala tržišta širom sveta. Finli će se proizvoditi u tri različita ukusa - pomorandža i brusnica, limun i cvet zove i pulpa pomarandža. Piće će biti niskokalorično, 20 kalorija na 100 mililitara.

"Ovo je najambiciozniji projekat Koka-kole još od lansiranja 'koka-kole ziro' 2007. godine", saopštili su predstavnici marketinškog tima kompanije.

"Novi napitak sa crnim logom namenjen je populaciji od 25-45 godina koja u vreme pauza na poslu konzumira 'lagane napitke', kao što su čaj, kafa ili voda", objašnjavaju predstavnici Koka-kole.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik