NO Mercatora danas o novoj strategiji

Bez autora
Oct 18 2012

Nadzornici Mercatora, na čelu s Matejom Lahovnikom, danas će raspravljati o prijedlogu strategije razvoja tvrtke kojeg je pripremila nova uprava Tonija Balažiča. Pojedinosti nove strategije nisu sasvim poznate, no prema predviđanjima planira se smanjenje troškova i rast na tržištima na kojima je tvrtka prisutna. Uprava je već razvila nekoliko protukriznih mjera, među kojima su i racionalizacija troškova u komercijali, trženju i logistici. Mercator Grupa u prvih je šest mjeseci ove godine poslovala s gubitkom od 16,5 milijuna eura. Pad profita Uprava pripisuje pogoršanim uvjetima poslovanja na tržištima na kojima je tvrtka prisutna, a to su, osim Slovenije, Hrvatska, BiH, Srbija, Albanija, Bugarska i Crna Gora.

NO Mercatora danas o novoj strategijiNadzornici Mercatora, na čelu s Matejom Lahovnikom, danas će raspravljati o prijedlogu strategije razvoja tvrtke kojeg je pripremila nova uprava Tonija Balažiča.

Pojedinosti nove strategije nisu sasvim poznate, no prema predviđanjima planira se smanjenje troškova i rast na tržištima na kojima je tvrtka prisutna. Uprava je već razvila nekoliko protukriznih mjera, među kojima su i racionalizacija troškova u komercijali, trženju i logistici.

Mercator Grupa u prvih je šest mjeseci ove godine poslovala s gubitkom od 16,5 milijuna eura. Pad profita Uprava pripisuje pogoršanim uvjetima poslovanja na tržištima na kojima je tvrtka prisutna, a to su, osim Slovenije, Hrvatska, BiH, Srbija, Albanija, Bugarska i Crna Gora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik