Novi šoping centar tek 2015.

Bez autora
May 28 2013

Beograd bi 2015. godine trebalo da dobije novi hotelsko-komercijalni kompleks, i to u Rajićevoj ulici, na mestu nekadašnje trolejbuske okretnice. Naime, izgradnja ovog kompleksa je najavljivana nekoliko puta do sada, ali se ipak nije odmaklo dalje od pripremnih radova. Rokovi su više puta pomerani, a sa izgradnjom se stalo 2010. Međutim, prethodnih dana na internetu je pokrenuta nova promotivna kampanja, u kojoj se investitor fokusirao na predstavljanju šoping centra, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa vrednog sto miliona evra. Maloprodajni centar će imati oko 15.300 kvadrata prostora za izdavanje, kao i 500 parking mesta u podzemnoj garaži. Komercijalni deo objekta imaće šest spratova, sa više od 80 lokala za iznajmljivanje, a pošto će jednom stranom izlaziti i na Knez Mihailovu, glavnu pešačku ulicu, malom pijacetom biće povezan sa javnim prostorom pešačke zone.

Novi šoping centar tek 2015.Beograd bi 2015. godine trebalo da dobije novi hotelsko-komercijalni kompleks, i to u Rajićevoj ulici, na mestu nekadašnje trolejbuske okretnice.

Naime, izgradnja ovog kompleksa je najavljivana nekoliko puta do sada, ali se ipak nije odmaklo dalje od pripremnih radova. Rokovi su više puta pomerani, a sa izgradnjom se stalo 2010. Međutim, prethodnih dana na internetu je pokrenuta nova promotivna kampanja, u kojoj se investitor fokusirao na predstavljanju šoping centra, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa vrednog sto miliona evra.

Maloprodajni centar će imati oko 15.300 kvadrata prostora za izdavanje, kao i 500 parking mesta u podzemnoj garaži. Komercijalni deo objekta imaće šest spratova, sa više od 80 lokala za iznajmljivanje, a pošto će jednom stranom izlaziti i na Knez Mihailovu, glavnu pešačku ulicu, malom pijacetom biće povezan sa javnim prostorom pešačke zone.

- Ovaj projekat će na srpsko tržište doneti maloprodajne trgovine koje na njemu još uvek nisu prisutne ili pak nove koncepte postojećih trgovina. Sve do sada niko od njih nije mogao da smatra pešačku zonu svojom lokacijom zbog ograničenja u pogledu vlasništva i raspoloživog prostora. Imajući u vidu da je ceo ovaj kraj u kome je smešten šoping centar pretežno modno orijentisan, Rajićeva će predstavljati snažno modno uporište i mešavinu poznatih međunarodnih maloprodaja mode i modnih detalja. Da bi kupci bili u potpunosti zadovoljni i projekat estetski orijentisan, u sklopu ovog koncepta naći će se prodavnice kozmetike, kao i kozmetički saloni - objašnjavaju u kompaniji ABD, koja je investitor projekta.

Takođe, osim tržnog centra, u drugoj fazi je planirana izgradnja luksuznog hotela sa pet zvezdica. On će se nalaziti u delu objekta koji je okrenut ka Uzun Mirkovoj i Pariskoj ulici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik