Otvara se riječki Pevec

Bez autora
May 12 2010

Pevec prodajni centar Rijeka ponovo će otvoriti svoja vrata 14. svibnja, a zapošljavat će 90 radnika. Upravo s Rijekom, desetim centrom zaokružiti će se ponovno otvaranja svih centara Peveca u stečaju. Otvaranje centara zapravo je nastojanje da se što više dobije za vjerovnike iz onog što je ostalo nakon otvaranja stečajnog postupka, a prije svega to su zalihe robe koje po strukturi nisu one s kojima bi se moglo nastaviti poslovanje u ranijem opsegu. Dobavljači su iskazali povjerenje na više načina, pri čemu iz tvrtke naglašavaju da je dogovor o kontinuiranom i stalnom punjenju centara postignut sa gotovo svim dobavljačima te da se sve obveze podmiruju u roku i na vrijeme. Trgovački centri prije stečaja zapošljavali su nešto više od 1.100 radnika, a s ponovnim otvaranjem posao će zadržati oko 800 radnika.

Otvara se riječki PevecPevec prodajni centar Rijeka ponovo će otvoriti svoja vrata 14. svibnja, a zapošljavat će 90 radnika, najavili su iz tog trgovačkog centra.

Upravo s Rijekom, desetim centrom zaokružiti će se ponovno otvaranja svih centara Peveca u stečaju, navode iz Peveca. Otvaranje centara zapravo je nastojanje da se što više dobije za vjerovnike iz onog što je ostalo nakon otvaranja stečajnog postupka, a prije svega to su zalihe robe koje po strukturi nisu one s kojima bi se moglo nastaviti poslovanje u ranijem opsegu.

Dobavljači su iskazali povjerenje na više načina, pri čemu iz tvrtke naglašavaju da je dogovor o kontinuiranom i stalnom punjenju centara postignut sa gotovo svim dobavljačima te da se sve obveze podmiruju u roku i na vrijeme.

Trgovački centri prije stečaja zapošljavali su nešto više od 1.100 radnika, a s ponovnim otvaranjem posao će zadržati oko 800 radnika. Centri u Zagrebu Jankomir, Puli, Koprivnici, Kutini, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Bjelovaru, a uskoro i Rijeci svakodnevno se pune novom robom, no samo u osnovnim programima na odjelima alata, bijele i smeđe tehnike, sport i auto, domaćinstvu, vrtu, bojama i lakovima, drvu i građevini, sanitarijama i keramici, rasvjeti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik