Otvoren novi FIS u Gračanici

Bez autora
Mar 05 2012

U subotu je svečano otvoren nadograđeni dio Trgovačkog centra FIS u Gračanici, površine 2.800 kvadratnih metara. Na taj način stvorena je mogućnost za postojanje odjela prehrane, restorana i drugih sadržaja. Proširenje djelatnosti znači i posao za novog 21 radnika. Na svečanosti otvorenja vlasnik FIS-a Pero Gudelj izvukao je dobitnike redovne mjesečne nagradne igre "Fis nagrađuje", a potom je direktorici FIS-a Gračanica Azemini Brajić predao 2.000 KM koje će biti donirane gračaničkoj Općoj bolnici "Dr. Mustafa Beganović".

Otvoren novi FIS u GračaniciU subotu je svečano otvoren nadograđeni dio Trgovačkog centra FIS u Gračanici, površine 2.800 kvadratnih metara.

Na taj način stvorena je mogućnost za postojanje odjela prehrane, restorana i drugih sadržaja. Proširenje djelatnosti znači i posao za novog 21 radnika.

Na svečanosti otvorenja vlasnik FIS-a Pero Gudelj izvukao je dobitnike redovne mjesečne nagradne igre "Fis nagrađuje", a potom je direktorici FIS-a Gračanica Azemini Brajić predao 2.000 KM koje će biti donirane gračaničkoj Općoj bolnici "Dr. Mustafa Beganović".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik