Otvorena prva ekskluzivna radnja "Gerry Weber" u BiH

Bez autora
Mar 06 2012

Za sve djevojke i žene koje uživaju u čarima šopinga u lijepo opremljenim i bogatim radnjama, sigurno će razveseliti vijest da je u Sarajevu, na adresi bivšeg "Moderata", u Zelenih beretki 14, u centru grada, otvorena prva ekskluzivna radnja "Gerry Weber" u BiH, koja će na jednom mjestu obuhvatiti ponudu svih brendova ove prestižne njemačke modne kuće. Uz "Gerry Weber" kolekcije koje su se do sada mogle kupiti u "Moderatu", u preuređenom prostoru, naći će se i linije iste kuće "Taifun" i "Samoon". S ova tri brenda, "House of Garry Weber" bit će mjesto na kojem će sve dame koje drže do sebe moći naći baš ono što im treba, poručuju iz ove kompanije. "Gerry Weber" je brend prepoznatljiv po modernim linijama, dinamičnosti, kvalitetu...

Otvorena prva ekskluzivna radnja "Gerry Weber" u BiHZa sve djevojke i žene koje uživaju u čarima šopinga u lijepo opremljenim i bogatim radnjama, sigurno će razveseliti vijest da je u Sarajevu, na adresi bivšeg "Moderata", u Zelenih beretki 14, u centru grada, otvorena prva ekskluzivna radnja "Gerry Weber" u BiH, koja će na jednom mjestu obuhvatiti ponudu svih brendova ove prestižne njemačke modne kuće.

Uz "Gerry Weber" kolekcije koje su se do sada mogle kupiti u "Moderatu", u preuređenom prostoru, naći će se i linije iste kuće "Taifun" i "Samoon". S ova tri brenda, "House of Garry Weber" bit će mjesto na kojem će sve dame koje drže do sebe moći naći baš ono što im treba, poručuju iz ove kompanije.

"Gerry Weber" je brend prepoznatljiv po modernim linijama, dinamičnosti, kvalitetu...

Iz ove kompanije poručuju da što prije posjetite "House of Gerry Weber" i započnete proljetnu kupovinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik