Otvoreno 250 novih radnih mesta u Novoj Pazovi

Bez autora
Mar 23 2023

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović prisustvovao je otvaranju BIG šoping centra u Novoj Pazovi, u kojem će posao dobiti 250 ljudi iz Stare i Nove Pazove, Inđije, Banovaca i okolnih mesta.

Momirović je istakao da je odgovornom politikom Vlade i konstantnim privlačenjem investicija, danas otvoren još jedan moderan šoping centar, ukazavši na to da opština Stara Pazova spada u najrazvijenije lokalne samouprave u Srbiji, sa konstantnim povećanjem životnog standarda.

U ovoj opštini je 2012. godine bilo približno 9.000 zaposlenih, dok danas taj broj prelazi 25.000, rekao je ministar, uz napomenu da Stara Pazova danas ima više od 100 stranih kompanija i oko 3.500 aktivnih poljoprivrednih gazdinstava.

To je Srbija koju želimo da vidimo – sa novim investicijama i u kojoj najveće svetske kompanije otvaraju svoja predstavništva i proizvodne pogone, poručio je ministar.

Predsednik Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović istakao je da je ova opština u poslednjih deset godina toliko privredno napredovala da je nezaposlenost svedena na minimum.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik