Pevec otvara prodajni centar u Dubrovniku

Bez autora
Mar 18 2015

Trgovački lanac Pevec u četvrtak će otvoriti prodajni centar u Dubrovniku, svoj 17. prodajni centar u Hrvatskoj, izvjestili su u srijedu iz te tvrtke. Na gotovo 4.500 četvornih metara i s više od 40 zaposlenih, novi prodajni centar kupcima će nuditi širok i bogat asortiman od gotovo 100 tisuća raznih artikala, većim dijelom hrvatskih dobavljača. Otvorenje prodajnog centra na dubrovačkom području nastavak je Pevecovih razvojnih planova, a 2015. će okončati s 19 trgovina te prihodima većima od milijardu kuna. Prodajni centar u Dubrovniku, odnosno Mlinima za Pevec je značajan i važan jer nam je želja da i stanovnici naše najjužnije županije imaju na jednom mjestu sve što im treba za njihove domove, okućnice, vrtove, tim više jer je riječ o najrazvijenijem i najbogatijem kraju Hrvatske, kazao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket. Napominje i kako time ostvaruju ono što su obećali, a to je prisutnost diljem Hrvatske.

Pevec otvara prodajni centar u DubrovnikuTrgovački lanac Pevec u četvrtak će otvoriti prodajni centar u Dubrovniku, svoj 17. prodajni centar u Hrvatskoj, izvjestili su u srijedu iz te tvrtke.

Na gotovo 4.500 četvornih metara i s više od 40 zaposlenih, novi prodajni centar kupcima će nuditi širok i bogat asortiman od gotovo 100 tisuća raznih artikala, većim dijelom hrvatskih dobavljača.

Otvorenje prodajnog centra na dubrovačkom području nastavak je Pevecovih razvojnih planova, a 2015. će okončati s 19 trgovina te prihodima većima od milijardu kuna.

"Prodajni centar u Dubrovniku, odnosno Mlinima za Pevec je značajan i važan jer nam je želja da i stanovnici naše najjužnije županije imaju na jednom mjestu sve što im treba za njihove domove, okućnice, vrtove, tim više jer je riječ o najrazvijenijem i najbogatijem kraju Hrvatske", kazao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket. Napominje i kako time ostvaruju ono što su obećali, a to je prisutnost diljem Hrvatske.

Osim u Dubrovniku, tijekom 2015. u Pevecu priliku za posao dobit će još 100-tinjak radnika najavljuje Šket, i to već idućeg mjeseca u Šibeniku i Zagrebu. Naime, 23. travnja Pevec otvara prodajni cenar u Šibeniku, a tjedan dana prije, peti po redu u Zagrebu, na Črnomercu, te isti dan seli u novi prodajni prostor u Varaždinu.

"Ova godina u znaku nam je daljnje ekspanzije i rasta otvaranjem novih prodajnih centara. No, paralelno kontinuirano radimo i na standardizaciji postojećih trgovina te njihovoj modernizaciji. Uz to, unaprjeđujemo poslovne procese te smo svakim danom sve efikasniji", kazao je Šket.

Iz Peveca navode i kako je u tijeku implementacija sustava Hyperion koji će u mnogome olakšati planiranje, budžetiranje i izvještavanje unutar kompanije te dodatno optimizirati poslovne procese.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik