Pivovarna Laško: Agrokor još ima vremena za dogovor oko Mercatora

Bez autora
Jun 02 2014

Pivovarna Laško priopćila je da kupoprodajni ugovor za prodaju većinskog udjela u Mercatoru još uvijek na snazi. Agrokor do utvrđenog roka, 31. svibnja, nije ispunio uvjet o restrukturiranju Mercatorovog duga s bankama vjerovnicama. Ipak, to prema Pivovarni Laško ne utječe na valjanost kupoprodajnog ugovora. Todorićev koncern potpisao je kupoprodajni uggovor o preuzimanju 53 posto Mercatora 14. lipnja prošle godine. U tom je ugovoru bio i aneks u kojem je između ostaloga dogovoren i odgođeni uvjet restrukturiranja dugova Mercatora. Rok za realizaciju transakcije je 30. lipnja 2014.

Pivovarna Laško: Agrokor još ima vremena za dogovor oko MercatoraPivovarna Laško priopćila je da kupoprodajni ugovor za prodaju većinskog udjela u Mercatoru još uvijek na snazi.

Agrokor do utvrđenog roka, 31. svibnja, nije ispunio uvjet o restrukturiranju Mercatorovog duga s bankama vjerovnicama. Ipak, to prema Pivovarni Laško ne utječe na valjanost kupoprodajnog ugovora.

Todorićev koncern potpisao je kupoprodajni uggovor o preuzimanju 53 posto Mercatora 14. lipnja prošle godine. U tom je ugovoru bio i aneks u kojem je između ostaloga dogovoren i odgođeni uvjet restrukturiranja dugova Mercatora. Rok za realizaciju transakcije je 30. lipnja 2014.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik