Poziv za učešće na međunarodnom sajmu FIA

Bez autora
Mar 25 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) pozvala je domaće kompanije da se prijave za učešće na međunarodnom sajmu FIA u Alžiru, koji se održava od 30. maja do 5. juna 2012. godine.FIA je vodeći međunarodni sajam na severu afričkog kontinenta, koji se održava već 44 godine. Srbija će se ove godine predstaviti na štandu površine 110 metara kvadratnih, a troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA.

Poziv za učešće na međunarodnom sajmu FIAAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) pozvala je domaće kompanije da se prijave za učešće na međunarodnom sajmu FIA u Alžiru, koji se održava od 30. maja do 5. juna 2012. godine.

FIA je vodeći međunarodni sajam na severu afričkog kontinenta, koji se održava već 44 godine. Srbija će se ove godine predstaviti na štandu površine 110 metara kvadratnih, a troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA.

Preduzeća koja budu učestvovala u obavezi su da snose putne troškove predstavnika (viza, prevoz, dnevnice, smeštaj), troškove prevoza eksponata, fakultativni trošak frižidera i participaciju u iznosu od 105.000 dinara za troškove dizajna zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinških aktivnosti.

Zbog ograničenog prostora, neophodna je selekcija najkonkurentnijih preduzeća i proizvoda. Kako bi se obezbedio što uspešniji nastup, preduzeće koje želi da se prijavi bi trebalo da poseduje konkurentan proizvod, adekvatno pakovanje i proizvodne kapacitete za izvoz, da predstavnici na sajmu imaju aktivno znanje francuskog i/ili engleskog jezika i poznaju karakteristike proizvoda i preduzeća, da se obaveže da će sarađivati sa organizatorima na unapređenju kvaliteta, pakovanja, promotivnog materijala i nastupa na sajmovima i da se obaveže da će nakon završetka sajma izvestiti organizatore o rezultatima sajma.

Prijave se mogu poslati na e-mail adresu: igor.novakovic@siepa.gov.rs, ili faksom na broj 011/3398-814.

Rok za slanje popunjene prijave je 20. april 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik