Prošle godine 17.000 prigovora potrošača

Bez autora
Mar 17 2015

Pomoćnik ministra za zaštitu potrošača Vesna Novaković izjavila je da je u Srbiji prošle godine evidentirano skoro 17.000 prigovora potrošača na kupljene proizvode, od kojih se najveći broj odnosi na kvalitet obuće.Ona je na konferenciji za novinare održanoj u Kragujevcu povodom obeležavanja 15. marta – Međunarodnog dana potrošača rekla da je se od ukupnog broja prigovora, oko 15 odsto odnosi na kvalitet obuće, pre svega, sportske, a po 10 procenata prigovora se odnosi na mobilne telefone, telekomunikacione usluge, računare, IT opremu i usluge od opšteg ekonomskog interesa.

Prošle godine 17.000 prigovora potrošačaPomoćnik ministra za zaštitu potrošača Vesna Novaković izjavila je da je u Srbiji prošle godine evidentirano skoro 17.000 prigovora potrošača na kupljene proizvode, od kojih se najveći broj odnosi na kvalitet obuće.

Ona je na konferenciji za novinare održanoj u Kragujevcu povodom obeležavanja 15. marta – Međunarodnog dana potrošača rekla da je se od ukupnog broja prigovora, oko 15 odsto odnosi na kvalitet obuće, pre svega, sportske, a po 10 procenata prigovora se odnosi na mobilne telefone, telekomunikacione usluge, računare, IT opremu i usluge od opšteg ekonomskog interesa.

Naglašavajući da su to najčešći problemi sa kojima se suočavaju potrošači u Srbiji, Novaković je kazala da je reč o sličnim prigovorima kakvi su evidentirani u razvijenim zemljama Evrope.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik