Prošlogodišnji izvoz Zvornika 198 miliona KM

Bez autora
Feb 13 2014

Zvornik je najveći izvoznik u regiji koju pokriva Područna privredna komora Bijeljina, sa prošlogodišnjim izvozom od gotovo 198 miliona KM. Privrednici bijeljinske regije 2013. godine ostvarili su izvoz robe u vrijednosti od 366 miliona KM, što je 13,6 posto ukupnog izvoza Republike Srpske. Drugi najveći izvoznik u regiji je Bijeljina, sa prošlogodišnjim izvozom robe u vrijednosti od 104 miliona KM. Područna privredna komora Bijeljina obuhvata 12 opština u kojima živi gotovo četvrtina stanovništva Republike Srpske i među najrazvijenijim je područjima Republike. Procjenjuje se da na području djelovanja Privredne komore Bijeljina radi oko 1.600 preduzeća, banaka i osiguravajućih društava.

Prošlogodišnji izvoz Zvornika 198 miliona KMZvornik je najveći izvoznik u regiji koju pokriva Područna privredna komora Bijeljina, sa prošlogodišnjim izvozom od gotovo 198 miliona KM...

Privrednici bijeljinske regije 2013. godine ostvarili su izvoz robe u vrijednosti od 366 miliona KM, što je 13,6 posto ukupnog izvoza Republike Srpske.

Drugi najveći izvoznik u regiji je Bijeljina, sa prošlogodišnjim izvozom robe u vrijednosti od 104 miliona KM.

Područna privredna komora Bijeljina obuhvata 12 opština u kojima živi gotovo četvrtina stanovništva Republike Srpske i među najrazvijenijim je područjima Republike.

Procjenjuje se da na području djelovanja Privredne komore Bijeljina radi oko 1.600 preduzeća, banaka i osiguravajućih društava.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik