Prvi "KitKat" butik u svetu biće otvoren u Japanu

Bez autora
Jan 23 2014

Jedan od najuspešnijih brendova švajcarskog konditorskog proizvođača Nestle - "KitKat", otvoriće u Japanu svoj prvi butik - prodavnicu čokolade koja će nuditi ekskluzivne vrste ovog slatkiša. U ponudi će biti tri posebne vrste čokoladica - prefinjeno gorka "sublime bitter", sa zelenim čajem "special sakura green" i posebno izdanje čili čokoladice "special ćilli"."KitKat" je blizu toga da u Japanu postane kultni brend i zato je ova zemlja za Nestle veoma važno tržište, izjavio je Stjuart Drajburh, globalni brend menadžer, dodajući da će se u tom butiku prodavati novi "KitKat" premium proizvodi.

Prvi "KitKat" butik u svetu biće otvoren u JapanuJedan od najuspešnijih brendova švajcarskog konditorskog proizvođača Nestle - "KitKat", otvoriće u Japanu svoj prvi butik - prodavnicu čokolade koja će nuditi ekskluzivne vrste ovog slatkiša.

U ponudi će biti tri posebne vrste čokoladica - prefinjeno gorka "sublime bitter", sa zelenim čajem "special sakura green" i posebno izdanje čili čokoladice "special ćilli".

"KitKat" je blizu toga da u Japanu postane kultni brend i zato je ova zemlja za Nestle veoma važno tržište, izjavio je Stjuart Drajburh, globalni brend menadžer, dodajući da će se u tom butiku prodavati novi "KitKat" premium proizvodi.

Svake sekunde u svetu se pojede 650 "KitKat" štanglica, a u Japanu je od 2012. godine "KitKat" omiljena čokolada.

Uspeh ove čokoladice dodatno je podstaknut predstavljanjem na stotine neobičnih i inovativnih ukusa, kako bi se udovoljilo zahtevnim japanskim potrošačima koji vole da eksperimentišu, objašnjavaju u kompaniji.

Ljubitelji "KitKat" čokolada u Japanu mogli su da biraju u mnoštvu ukusa, kao što su ljubičasti krompir, kolačići sa cimetom, evropski sir i "vasabi" sos. Svetlozelene, roze i ljubičaste čokoladne štanglice izgledaju drugačije, ali su i drugačijeg ukusa nego bilo gde drugde u svetu, ističe Drajburh.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik