Rast prometa od trgovine na malo u srpnju

Bez autora
Sep 13 2010

Promet od trgovine na malo što su ga ostvarili svi poslovni subjekti koji se bave tom djelatnošću bez obzira na svoju pretežnu djelatnost u srpnju u odnosu na lipanj nominalno je bio veći za 15,7 posto, a realno za 16,8 posto. U odnosu na srpanj prošle godine taj je promet nominalno bio veći za 1,0 posto, a realno za 0,7 posto. U srpnju u odnosu na prethodni mjesec ukupan promet svih poslovnih subjekata kojima je trgovina na malo pretežna djelatnost nominalno je bio veći za 14,5 posto, a realno za 15,5 posto. Promet tih poslovnih subjekata što su ga ostvarili od djelatnosti trgovine na malo nominalno je bio veći za 15,1 posto, a realno za 16,1 posto.

Rast prometa od trgovine na malo u srpnjuPromet od trgovine na malo što su ga ostvarili svi poslovni subjekti koji se bave tom djelatnošću bez obzira na svoju pretežnu djelatnost u srpnju u odnosu na lipanj nominalno je bio veći za 15,7 posto, a realno za 16,8 posto.

U odnosu na srpanj prošle godine taj je promet nominalno bio veći za 1,0 posto, a realno za 0,7 posto, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku. U srpnju u odnosu na prethodni mjesec ukupan promet svih poslovnih subjekata kojima je trgovina na malo pretežna djelatnost nominalno je bio veći za 14,5 posto, a realno za 15,5 posto. Promet tih poslovnih subjekata što su ga ostvarili od djelatnosti trgovine na malo nominalno je bio veći za 15,1 posto, a realno za 16,1 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik