SNIPES preuzima hrvatski maloprodajni lanac Shooster

Bez autora
May 10 2022

Globalno prisutni maloprodajni lanac tenisica i ulične mode SNIPES akvizicijom trgovačkog lanca „Shooster” prvi put stupa na hrvatsko tržište.

Uz hrvatske gradove Zagreb, Split i Zadar, Shooster je, uz ukupno 18 trgovina, do sada bio jedno od najvažnijih referentnih mjesta za tenisice i uličnu modu u Hrvatskoj.

SNIPES tako akvizicijom stječe sve važne lokacije unutar države odjedanput. Redizajn trgovina već je počeo.

Ubuduće će podružnice društva Shooster djelovati pod zastavom društva SNIPES. Također, SNIPES obraća iznimnu pozornost višekanalnom pristupu te će stoga ubrzo pokrenuti hrvatsku internetsku trgovinu.

SNIPES potvrđuje četvrtu akviziciju tijekom posljednjih dvanaest mjeseci

„Lijepo je vidjeti da SNIPES, unatoč tržišnim uvjetima koji i nisu uvijek jednostavni, tijekom posljednje dvije godine bilježi toliki rast i što se, nakon stupanja na tržište u Poljskoj, unutar tako kratkog vremena možemo pohvaliti drugim tržištem u području Srednje i Istočne Europe. Planiramo velike stvari i tijekom narednih godina vidimo golem potencijal za rast naše marke”, rekao je Sven Voth, generalni direktor i utemeljitelj društva SNIPES.

Nakon uspješne ekspanzije u Poljsku te preuzimanja američkih trgovačkih lanaca „Jimmy Jazz” i „Expressions”, poduzeće nastavlja stupati svojim putom ekspanzije: unutar godinu dana ovaj maloprodajni lanac povećao je broj svojih fizičkih prodajnih lokacija za gotovo 250 novih te je u međuvremenu prisutan u jedanaest europskih država i SAD-u uz više od 680 trgovina.

Sporazum je već zaključen. Ugovorne strane obvezale su se na čuvanje tajnosti u pogledu pojedinosti dogovora.

O društvu SNIPES

WE ARE SNIPES! Uz inspiraciju hip-hopom, uličnom košarkom, plesom i akcijskim sportovima, otvaranje prve trgovine SNIPES 1998. godine položilo je temelj za pokret koji u međuvremenu povezuje mlade ljude diljem svijeta.

Slijedeći načelo outfittera, internetska trgovina SNIPES i više od 400 fizičkih trgovina SNIPES diljem Europe i SAD-a nude kako aktualne komade ulične mode i tenisica, tako i klasično-bezvremenske artikle marki kao što su adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok ili Vans.

Vlastite kolekcije SNIPES i uspješne suradnje s drugim markama ulične mode, baš kao i ekskluzivni modeli tenisica, predstavljaju posebno istaknute značajke unutar asortimana.

Osim toga, SNIPES je kao marka i dalje duboko ukorijenjena u globalnu zajednicu ulične kulture, blisko surađuje s ključnim igračima na sceni te podržava talentirane sportaše ili kreativne umjetnike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik