TDR proglašen najboljih hrvatskim izvoznikom u BiH

Bez autora
May 21 2013

TDR je proglašen najboljim hrvatskim izvoznikom u Bosnu i Hercegovinu. Nagradu „Zlatni ključ“ koju dodjeljuje udruga Hrvatski izvoznici na svečanosti u Zagrebu primio je David Flam, član Uprave TDR-a. U kategoriji najbolji izvoznik u BiH, uz TDR, bili su nominirani Karlovačka pivovara i Žito. Svečanost dodjele nagrada održana je u sklopu 8. konvencije hrvatskih izvoznika, organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade RH i u nazočnosti premijera Zorana Milanovića. Ova nagrada potvrdila je poziciju TDR-a kao jednog od vodećih hrvatskih izvoznika na BiH tržište, koji u proračun BiH godišnje uplaćuje više od 140 milijuna eura. S 2,6 milijardi prodanih cigareta u 2012. godini i stabilan tržišni udio od 32 posto, TDR je lider na duhanskom tržištu Bosne i Hercegovine.

TDR proglašen najboljih hrvatskim izvoznikom u BiHTDR je proglašen najboljim hrvatskim izvoznikom u Bosnu i Hercegovinu, priopćila je Adris Grupa.

- Nagradu „Zlatni ključ“ koju dodjeljuje udruga Hrvatski izvoznici na svečanosti u Zagrebu primio je David Flam, član Uprave TDR-a. U kategoriji najbolji izvoznik u BiH, uz TDR, bili su nominirani Karlovačka pivovara i Žito. Svečanost dodjele nagrada održana je u sklopu 8. konvencije hrvatskih izvoznika, organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade RH i u nazočnosti premijera Zorana Milanovića.

Ova nagrada potvrdila je poziciju TDR-a kao jednog od vodećih hrvatskih izvoznika na BiH tržište, koji u proračun BiH godišnje uplaćuje više od 140 milijuna eura. S 2,6 milijardi prodanih cigareta u 2012. godini i stabilan tržišni udio od 32 posto, TDR je lider na duhanskom tržištu Bosne i Hercegovine - navodi se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik