Teta Violeta deterdžent odličan i za EU kupce

Bez autora
Feb 05 2015

Nova poslovna godina za najpoznatiji BH brand počela je premijerom novog deterdženta za ručno pranje posuđa. Riječ je o novom deterdžentu kojim je ovaj regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda proširio svoj asortiman pod okriljem kupcima već dobro poznatog brenda “Teta Violeta”. Na ovom projektu koji traje skoro tri godine sudjelovalo je 5 konzultantskih tvrtki i ukupno oko 65 stručnih osoba, a izvršeno je preko 50 laboratorijskih testova. Deterdženti Teta Violeta su prezentirani velikim prodajnim lancima u EU, posebno u Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj, sa kojima su već potpisani ugovori o prodaji , pa će se tako novi proizvodi pridružiti ostalim Violeta proizvodima na policama ovih izvoznih tržišta. Proizvodnji su prethodili mjeseci istraživanja u našim i neovisnim laboratorijima u Njemačkoj, te traženju najbolje formule po kojoj se ovaj proizvod razlikuje od ostalih deterdženata na tržištu, rekao je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave grupacije Violeta.

Teta Violeta deterdžent odličan i za EU kupceNova poslovna godina za najpoznatiji BH brand počela je premijerom novog deterdženta za ručno pranje posuđa. Riječ je o novom deterdžentu kojim je ovaj regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda proširio svoj asortiman pod okriljem kupcima već dobro poznatog brenda “Teta Violeta”.

"Na ovom projektu koji traje skoro tri godine  sudjelovalo je 5 konzultantskih tvrtki i ukupno oko 65 stručnih osoba, a izvršeno je preko 50 laboratorijskih testova".

Deterdženti Teta Violeta su prezentirani velikim prodajnim lancima u EU, posebno u Sloveniji, Hrvatskoj i Mađarskoj , sa kojima su već potpisani ugovori o prodaji , pa će se tako novi proizvodi pridružiti ostalim Violeta proizvodima na policama ovih izvoznih tržišta.

"Proizvodnji su prethodili mjeseci istraživanja u našim i neovisnim laboratorijima u Njemačkoj, te traženju najbolje formule po kojoj se ovaj proizvod razlikuje od ostalih deterdženata na tržištu", rekao je Petar Ćorluka, predsjednik Uprave grupacije Violeta i dodao:

"Posebnu pažnju smo posvetili i dizajnu, nastojeći uklopiti proizvod premium kvalitete s jednako atraktivnim pakiranjem. Prema prvim reakcijama naših potrošača, čini se da smo u ovoj namjeri u potpunosti uspjeli, što nas iznimno raduje".

Istraživanja tržišta koja su sprovedena u testnoj fazi na uzorku od 800 osoba, među korisnicama u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli, pokazuju da deterdžent odgovara  najvišim tržišnim standardima. U ukupnoj statistici ovog istraživanja, 92% korisnica je reklo da je novi Violetin proizvod iznimne kvalitete i da bi se odlučilo na kupnju zbog dobrog omjera vrijednosti za novac, dok 90% misli da deterdžent svoju osnovnu ulogu – rastvaranje i otklanjanje masnoće, obavlja besprijekorno. 87% korisnica tvrdi da im je miris deterdženta ugodan.

Da će ovo biti posebno aktivna godina za Violetu govori i podatak da će, nakon deterdženata za posuđe koji se već nalaze u prodaji u bh. trgovinama i prodajnim lancima u tri različita mirisa, uskoro uslijediti i srodni proizvodi, poput deterdženata i omekšivača za rublje.
 
"92% korisnica reklo da je Teta Violeta iznimne kvalitete, 90% misli da deterdžent besprijekorno rastvara masnoće, 87% tvrdi da im je miris ugodan"

Sukladno povećanju obima proizvodnje i asortimana, grupacija Violeta je proširila svoje proizvodne kapacitete izgradnjom moderne tvornice u kojoj će se proizvoditi i deterdženti za rublje i omekšivači. Ovim projektom otvoreno je novih 35 radnih mjesta a radna mjesta u proizvodnji su višestruko vrijedna jer generiraju i do 15 novih radnih mjesta u proizvodno-prodajnom lancu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik