Trgovine Ultra gros postaju ULTRA

Bez autora
May 27 2013

Udruženje hrvatskih trgovačkih kuća Ultra gros mijenja vizualni identitet te će se pojavljivati kao ULTRA, a članice će u upotrebljavati prefiks ULTRA i dodavati ime članice. Znak ULTRA prvi su ponijeli dalmatinski trgovački lanci Djelo iz Šibenika, Ribola iz Kaštela, Sonik iz Zadra, i Victa iz Splita te zagorski trgovački lanac Trgocentar iz Zaboka, a u idućim mjesecima uz svoje će ga ime istaknuti i ostalih šesnaest članica. S primjenom znaka ULTRA kreće i primjena novoga vizualnog identiteta. Cilj je da cjelokupna grupacija bude vizualno prepoznata na nov način. Promjenom vizualnog identiteta i imena, ULTRA dodatni naglasak stavlja na domaću proizvodnju jer ULTRA trgovine zastupaju poznate hrvatske proizvode, a poseban se naglasak stavlja na proizvode lokalnih proizvođača.

Trgovine Ultra gros postaju ULTRAUdruženje hrvatskih trgovačkih kuća Ultra gros mijenja vizualni identitet te će se pojavljivati kao ULTRA, a članice će u upotrebljavati prefiks ULTRA i dodavati ime članice, priopćeno je iz udruženja.

Znak ULTRA prvi su ponijeli dalmatinski trgovački lanci Djelo iz Šibenika, Ribola iz Kaštela, Sonik iz Zadra, i Victa iz Splita te zagorski trgovački lanac Trgocentar iz Zaboka, a u idućim mjesecima uz svoje će ga ime istaknuti i ostalih šesnaest članica, kaže se u priopćenju.

S primjenom znaka ULTRA kreće i primjena novoga vizualnog identiteta. Cilj je da cjelokupna grupacija bude vizualno prepoznata na nov način. Promjenom vizualnog identiteta i imena, ULTRA dodatni naglasak stavlja na domaću proizvodnju jer ULTRA trgovine zastupaju poznate hrvatske proizvode, a poseban se naglasak stavlja na proizvode lokalnih proizvođača, kaže se u priopćenju.

Ultra gros je udruženje hrvatskih trgovačkih kuća nastalo sklapanjem ugovora između Ultra grupe Zagreb i Unigrossa Pazin 2005. godine. Ultra posluje na više od 950 prodajnih mjesta s 4.800 zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik