U Bihaću otvoren prodajni centar Bingo

Bez autora
Jun 22 2014

Načelnik Općine Bihać Emdžad Galijašević i PR menadžer kompanije Bingo Tatjana Paunovska danas su u Bihaću, u prisustvu velikog broja građana, svečano otvorili 120. prodajni objekt ovog trgovačkog lanca, a četvrti na području Unsko-sanskog kantona (USK). Centar je površine 15.000 metara kvadratnih, a trebao bi zaposliti više od stotinu osoba. Radi se o investiciji od 20 miliona KM, a za svaku pohvalu je to da se na policama nalazi 70 posto domaćih proizvoda. Ovo je za naš grad velika investicija i poruka i ostalim investitorima da ulažu u naš grad, jer je od dobivanja potrebnih dozvola do otvaranja prošlo svega deset mjeseci. Otvoriti grad za investitore jedini je mogući put u ovim teškim vremenima, kazao je načelnik Galijašević.

U Bihaću otvoren prodajni centar BingoNačelnik Općine Bihać Emdžad Galijašević i PR menadžer kompanije Bingo Tatjana Paunovska danas su u Bihaću, u prisustvu velikog broja građana, svečano otvorili 120. prodajni objekt ovog trgovačkog lanca, a četvrti na području Unsko-sanskog kantona (USK).

Centar je površine 15.000 metara kvadratnih, a trebao bi zaposliti više od stotinu osoba. Radi se o investiciji od 20 miliona KM, a za svaku pohvalu je to da  se na policama nalazi 70 posto domaćih proizvoda.
 
- Ovo je za naš grad velika investicija i poruka i ostalim investitorima da ulažu u naš grad, jer je od dobivanja potrebnih dozvola do otvaranja prošlo svega deset mjeseci. Otvoriti grad za investitore jedini je mogući put u ovim teškim vremenima - kazao je načelnik Galijašević.
 
Građanima se nudi širok spektar proizvoda po povoljnim cijenama, a ukoliko rad centra ispuni očekivanja kompanije Bingo, planira se upošljavanje još pedeset radnika, istaknula je Paunovska.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik