U Varaždinu otvoren Pevec centar

Bez autora
May 03 2010

Tvrtka Pevec u stečaju otvorila je danas u Varaždinu prodajni centar Pevec u kojem je zaposleno 40 djelatnika. U varaždinskom Pevecu prije stečaja radilo je više od 60 radnika, a sad ih je nanovo zaposleno 40, od čega je njih 90 posto i prije radilo u Pevecu. Smanjena je i površina centra sa prijašnjih 6.500 četvornih metara na 3.000 metara četvornih. Stečaj u tvrtki Pevec Bjelovar, u čijem je sastavu bilo šest centara, otvoren je krajem prošle godine, dok je stečaj za Pevec Zagreb s osam centara otvoren početkom veljače. Od odlaska u stečaj gotovo svi centri čije je otvaranje bilo u planu otvoreni su, istaknuto je na otvaranju. Vjerovnici i dobavljači ostali su s velikim potraživanjima, ali zbog njihovog povjerenja možemo ponovno otvarati centre. Varaždin je osmi nanovo otvoren centar Peveca, a u njih sedam dosad je posao ponovno našlo 750 radnika. Do sad su otvoreni prodajni centri u zagrebačkom Jankomiru, Bjelovaru, Koprivnici, Kutini, Puli, Osijeku te dva centra u Zadru.

U Varaždinu otvoren Pevec centarTvrtka Pevec u stečaju otvorila je danas u Varaždinu prodajni centar Pevec u kojem je zaposleno 40 djelatnika.

U varaždinskom Pevecu prije stečaja radilo je više od 60 radnika, a sad ih je nanovo zaposleno 40, od čega je njih 90 posto i prije radilo u Pevecu. Smanjena je i površina centra sa prijašnjih 6.500 četvornih metara na 3.000 metara četvornih. Stečaj u tvrtki Pevec Bjelovar, u čijem je sastavu bilo šest centara, otvoren je krajem prošle godine, dok je stečaj za Pevec Zagreb s osam centara otvoren početkom veljače.

Od odlaska u stečaj gotovo svi centri čije je otvaranje bilo u planu otvoreni su, istaknuto je na otvaranju. Vjerovnici i dobavljači ostali su s velikim potraživanjima, ali zbog njihovog povjerenja možemo ponovno otvarati centre, rekao je stečajni upravitelj Darko Šket.

Varaždin je osmi nanovo otvoren centar Peveca, a u njih sedam dosad je posao ponovno našlo 750 radnika. Do sad su otvoreni prodajni centri u zagrebačkom Jankomiru, Bjelovaru, Koprivnici, Kutini, Puli, Osijeku te dva centra u Zadru.

Za sredinu svibnja najavljeno je otvaranje još dva centra - u Rijeci i Slavonskom Brodu, a od otvaranja centara u Vrbovcu, Splitu i Žitnjaku u potpunosti se odustalo. Od Vrbovca se odustalo jer tamo nema šanse za dobro poslovanje, dok u Splitu nismo uspjeli ostvariti nikakav kontakt s gradonačelnikom, kazao je Šket.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik