Univereksport investirao dva miliona evra

Novosadski trgovinski lanac Univereksport (Univerexport) saopštio je da će sutra u Beogradu, na Dorćolu, otvoriti prodajni objekat u koji je investirao dva miliona evra i koji će zapošljavati 60 ljudi. Taj prodajni objekat koji ima 2.000 kvadratnih metara biće treći po redu u Beogradu, a ukupno 40 objekat tog domaćeg trgovinskog lanca Univereksporta. U saopštenju se naglašava da će Univereksport povodom otvaranja ovog novog modernog objekta na namenski račun Vlade Srbije za ugrožene od poplava uplatiti pola miliona dinara, čime je vrednost poslednje uplate ovog trgovinskog lanca za sanaciju poplavom zahvaćenih područja 1,5 miliona dinara.

Univereksport investirao dva miliona evraNovosadski trgovinski lanac Univereksport (Univerexport) saopštio je da će sutra u Beogradu, na Dorćolu, otvoriti prodajni objekat u koji je investirao dva miliona evra i koji će zapošljavati 60 ljudi.

Kako se navodi, taj prodajni objekat koji ima 2.000 kvadratnih metara biće treći po redu u Beogradu, a ukupno 40 objekat tog domaćeg trgovinskog lanca Univereksporta.

U saopštenju se naglašava da će Univereksport povodom otvaranja ovog novog modernog objekta na namenski račun Vlade Srbije za ugrožene od poplava uplatiti pola miliona dinara, čime je vrednost poslednje uplate ovog trgovinskog lanca za sanaciju poplavom zahvaćenih područja 1,5 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik