Uručena priznanja nosiocima znaka “Najbolje iz Vojvodine“

Bez autora
May 15 2012

Na 79. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, danas je još tri proizvoda ponelo prestižni robni znak “Najbolje iz Vojvodine“. Priznanja za robnu marku uručio je potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor. Priznanja su dobili proizvođači: “Vinum“ doo za proizvod Suvignonn blanc berba 2011, “Promont group“ za proizvod Premier rakija Viljamovka i “Gold cereal“ doo za Gold organik spiralnu testeninu od integralnog brašna, kao i makarone od domaćeg integralnog kukuruza. Pravo na korišćenje znaka “Najbolje iz Vojvodine“ dodeljuje se na tri godine uz kontrolu najmanje jednom godišnje. Znak se upotrebljava za obeležavanje prirodnih, poljoprivrednih, zantaskih, industrijskih i proizvoda domaće radinosti.

Uručena priznanja nosiocima znaka “Najbolje iz Vojvodine“Na 79. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, danas je još tri proizvoda ponelo prestižni robni znak “Najbolje iz Vojvodine“.

Priznanja za robnu marku uručio je potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu Ištvan Pastor.

Priznanja su dobili proizvođači: “Vinum“ doo za proizvod Suvignonn blanc berba 2011, “Promont group“ za proizvod Premier rakija Viljamovka i “Gold cereal“ doo za Gold organik spiralnu testeninu od integralnog brašna, kao i makarone od domaćeg integralnog kukuruza.

Pravo na korišćenje znaka “Najbolje iz Vojvodine“ dodeljuje se na tri godine uz kontrolu najmanje jednom godišnje. Znak se upotrebljava za obeležavanje prirodnih, poljoprivrednih, zantaskih, industrijskih i proizvoda domaće radinosti.

Svečanom uručivanju priznanja prisustvovali su i generalni direktor Novosadskog sajma Goran Vasić, nj.e. Nengcha Lhouvum ambasadorka Indije u našoj zemlji i predsednici regionalnih privrednih komora u Vojvodini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik