Uskoro novi šoping-molovi

Bez autora
Mar 04 2013

Beograd će do 2015. godine dobiti četiri nova šoping centra. Kako je planirano, oni će biti otvoreni na Paliluli, Autokomandi, Voždovcu i u Zemunu. Jedan od njih, „Višnjička Plaza“ biće „dobrodošli dodatak Paliluli i njenim susednim opštinama“. Imaće prostor za izdavanje od 48.000 metara kvadratnih, parking od pet nivoa, dva nivoa prodavnica i jedan nivo za razonodu. Višnjička Plaza biće ultimativno mesto za zabavu u kraju. Imaće bioskop sa 10 sala, slot klub, fantasi park i fitnes centar. Takođe, u okviru šoping-mola postojaće i restoran i fast food zona sa pogledom na Dunav. Na Autokomandi će se izgraditi „Delta planet“. Ovaj projekat je vredan 200 miliona evra, što će ujedno biti i najveća investicija „Delta Real Estate Grupe“ u narednom periodu. Radovi počinju onog trenutka kada budemo imali sve potrebne dozvole. Očekuje se da to bude na jesen ove godine. „Delta Planet“ će biti najveći i najeksluzivniji šoping-mol u regionu, površine od oko 200.000 metara kvadratnih.

Uskoro novi šoping-moloviBeograd će do 2015. godine dobiti četiri nova šoping centra. Kako je planirano, oni će biti otvoreni na Paliluli, Autokomandi, Voždovcu i u Zemunu.

Jedan od njih, „Višnjička Plaza“, kažu investitori, biće „dobrodošli dodatak Paliluli i njenim susednim opštinama“. Imaće prostor za izdavanje od 48.000 metara kvadratnih, parking od pet nivoa, dva nivoa prodavnica i jedan nivo za razonodu.

„Višnjička Plaza biće ultimativno mesto za zabavu u kraju. Imaće bioskop sa 10 sala, slot klub, fantasi park i fitnes centar“, navode investitori. Takođe, u okviru šoping-mola postojaće i restoran i fast food zona sa pogledom na Dunav.

Na Autokomandi će se izgraditi „Delta planet“. Ovaj projekat je vredan 200 miliona evra, što će ujedno biti i najveća investicija „Delta Real Estate Grupe“ u narednom periodu.

„Radovi počinju onog trenutka kada budemo imali sve potrebne dozvole. Očekujemo da to bude na jesen ove godine“, kaže za Danas Vidra Vučević iz „Delta Real Estate“.

Prema njenim rečima, „Delta Planet“ će biti najveći i najeksluzivniji šoping-mol u regionu, površine od oko 200.000 metara kvadratnih.

„Po veličini, sadržaju i pristupačnoj lokaciji omogućiće brz i jednostavan pristup posetiocima sa velikih udaljenosti. Objekat će predstavljati prvi zeleni šoping-mol, koji u izgradnji i kasnijoj upotrebi primenjuje najsavremenije ekološke standarde i tehnologiju gradnje u našoj zemlji. Jedna fasada u delu prema auto-putu biće prekrivena LED ekranima ukupne površine od oko 5.000 metara kvadratnih, što će predstavljati jedinstven doživljaj za sve posetioce i prolaznike, dok će se sa druge stane nalazati vertikalno ozelenjena fasada od prirodnih materijala“, kaže Vučevićeva.

Ovaj šoping-mol činiće, dodaje ona, oko 250 lokala različitog sadržaja, a očekuju i dolazak oko 50 novih vodećih svetskih brendova, koji će se prvi put naći na srpskom tržištu.

„Od zabavnih sadržaja, osim tematskih restorana i brojnih kafića, novost je i bioskop opremljen najsavremenijom IMAX tehnologijom. Reč je o do sada najluksuznijem, tehnički najbolje opremljenom multipleksu, koji će posetiocima pružiti jedinstven doživljaj“, zaključuje Vučevićeva.

Šoping-mol u Zemunu biće izgrađen između OMV pumpe i „Metroa“, dok će onaj na Voždovcu, pod nazivom „Stadion“, biti otvoren na mestu nekadašnjeg igrališta FK Voždovac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik