„Voli“ i u Herceg Novom

Bez autora
Mar 22 2010

Nacionalni maloprodajni lanac „Voli“ nastavlja ekspanziju, uprkos globalnoj krizi koja je uzdrmala i crnogorsku privredu. Postojeći tržni centar Montri u Igalu, reprezentativni objekat na zapadnom ulazu u grad, uskoro će biti hipermarket „Voli“, zahvaljujući čemu kompanija postaje bliža stanovnicima tog dijela Crnogorskog primorja. Objekat površine od 2.000 kvadratnih metara, sa oko 60 parking mjesta, otvara vrata za potrošače već u maju. U hipermarketu će biti otvoreno oko osamdeset radnih mjesta, što je od posebnog značaja u vremenu krize koja je uslovila smanjenje broja zaposlenih u svim branšama. Novi „Volijev“ hipermarket će biti jedan od najprestižnijih i najsavremenijih prodajnih objekata na primorju, opremljen prema posljednjim tehničkim i tehnološkim dostignućima. „Voli“ marketi, na brižljivo odabranim lokacijama, kupcima nude vrhunsku uslugu i najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama. Konstantna akcijska sniženja i brojne povoljnosti, kao i visok nivo usluge su karakteristika „Volijeve“ poslovne politike, tako da će i ovaj objekat u potpunosti opravdati očekivanja potrošača.

„Voli“ i u Herceg NovomNacionalni maloprodajni lanac „Voli“ nastavlja ekspanziju, uprkos globalnoj krizi koja je uzdrmala i crnogorsku privredu.

Postojeći tržni centar Montri u Igalu, reprezentativni objekat na zapadnom ulazu u grad, uskoro će biti hipermarket „Voli“, zahvaljujući čemu kompanija postaje bliža stanovnicima tog dijela Crnogorskog primorja. Objekat površine od 2.000 kvadratnih metara, sa oko 60 parking mjesta, otvara vrata za potrošače već u maju. U hipermarketu će biti otvoreno oko osamdeset radnih mjesta, što je od posebnog značaja u vremenu krize koja je uslovila smanjenje broja zaposlenih u svim branšama.

Novi „Volijev“ hipermarket će biti jedan od najprestižnijih i najsavremenijih prodajnih objekata na primorju, opremljen prema posljednjim tehničkim i tehnološkim dostignućima.

„Voli“ marketi, na brižljivo odabranim lokacijama, kupcima nude vrhunsku uslugu i najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama. Konstantna akcijska sniženja i brojne povoljnosti, kao i visok nivo usluge su karakteristika „Volijeve“ poslovne politike, tako da će i ovaj objekat u potpunosti opravdati očekivanja potrošača.

Otvaranje ovih hipermarketa predstavlja etapu velikog strateškog proširenja nacionalnog lanca są ciljem da se „Volijev“ objekat nađe u svakom većem crnogorskom gradu. Imperativ kompanije je da u realizaciji planova ni u najmanjoj mjeri ne odstupi od visoko profilisanih i prepoznatljivih standarda.

Širenje mreže marketa na sjever i jug Crne Gore kao i otvaranje objekata u godini u kojoj „Voli“ proslavlja petnaesti rođendan pokazatelj su da razvojna dinamika teče neometano. Osim maloprodaje, „Voli“ intenzivno razvija i distributivno poslovanje, tako da će uskoro graditi moderni distributivni centar u Podgorici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik