Voli otvorio prvi market u Tuzima

Bez autora
Nov 12 2012

Kompanija Voli otvorila je u ponedjeljak prvi market u Tuzima, u objektu koji je ranije pripadao Novitu. Objekat je adaptiran i prilagođen standardima, a snabdjeven je sa oko 7.000 artikala. Potrošače očekuju redovna akcijska sniženja, kao i standardno povoljne cijene karakteristične za Voli. Iz Volija kažu da su poštujući zahtjeve lokalne sredine iz ponude isključili svježe svinjsko meso. Kada su u pitanju delikatesni proizvodi, posebna mesoreznica, alatke i pult obezbjeđuju poštovanje najstrožijih standarda. Market raspolaže sa 500 metara kvadratnih ukupne površine i zapošljava 25 radnika. Na osnovu povoljnih utisaka kupaca tokom prvog radnog dana, u Voliju smatraju da su ispunili njihova očekivanja.

Voli otvorio prvi market u TuzimaKompanija Voli otvorila je u ponedjeljak prvi market u Tuzima, u objektu koji je ranije pripadao Novitu.

Objekat je, kako je saopšteno iz Volija, adaptiran i prilagođen standardima, a snabdjeven je sa oko 7.000 artikala.

- Potrošače očekuju redovna akcijska sniženja, kao i standardno povoljne cijene karakteristične za Voli – kažu iz kompanije.

Iz Volija kažu da su poštujući zahtjeve lokalne sredine iz ponude isključili svježe svinjsko meso.

- Kada su u pitanju delikatesni proizvodi, posebna mesoreznica, alatke i pult obezbjeđuju poštovanje najstrožijih standarda – navode iz Volija.

Market raspolaže sa 500 metara kvadratnih ukupne površine i zapošljava 25 radnika.

Na osnovu povoljnih utisaka kupaca tokom prvog radnog dana, u Voliju smatraju da su ispunili njihova očekivanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik