11 destinacija već od 129 eura

Bez autora
Jan 21 2013

Croatia Airlines pripremio je posebnu promotivnu ponudu kako bi vam ponudio povoljne uvjete putovanja. Ovaj put domaći vam avioprijevoznik nudi povratne avio karte za 11 međunarodnih destinacija po cijeni već od 129 eura. Putovati možete iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Kopenhagen, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje ili Zürich. Odaberite svoju omiljenu destinaciju i započnite godinu putovanjem. Uzmite predah od svakodnevnih obaveza i opustite se razgledavajući grad, provedite kvalitetno vrijeme s obitelji, uživajte u noćnom provodu s prijateljima, iskoristite priliku za kupnju na rasprodajama. Povratne avio karte po promotivnoj cijeni možete kupiti samo 24., 25. i 26. siječnja, a svoje putovanje realizirati od 1. veljače do 24. ožujka ove godine.

11 destinacija već od 129 euraCroatia Airlines pripremio je posebnu promotivnu ponudu kako bi vam ponudio povoljne uvjete putovanja.

Ovaj put domaći vam avioprijevoznik nudi povratne avio karte za 11 međunarodnih destinacija po cijeni već od 129 eura. Putovati možete iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Kopenhagen, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skoplje ili Zürich.

Odaberite svoju omiljenu destinaciju i započnite godinu putovanjem. Uzmite predah od svakodnevnih obaveza i opustite se razgledavajući grad, provedite kvalitetno vrijeme s obitelji, uživajte u noćnom provodu s prijateljima, iskoristite priliku za kupnju na rasprodajama,…

Povratne avio karte po promotivnoj cijeni možete kupiti samo 24., 25. i 26. siječnja, a svoje putovanje realizirati od 1. veljače do 24. ožujka ove godine.

Cijena se odnosi na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke www.croatiaairlines.hr i uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada. Broj avio karata po promotivnoj cijeni od 129 eura ograničen je.

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 062 500 505 i 01 6676 555), te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik