Adria Airways: Na prijevozu Land Rovera 5 milijuna eura prihoda

Bez autora
Oct 22 2012

Slovenska avionska kompanija Adria Airways smatra da će prijevozom Land Rovera zaraditi oko pet milijuna eura prihoda. U Adriji nisu htjeli otkriti koliko će stvarno imati koristi od tog pothvata, no uvjereni su da će prihoda biti. Naime, radi se o takozvanom ad hoc čarter letu koji je dogovoren s posrednikom. Podsjetimo, Adria Airways je u većinskom vlasništvu države te joj je potrebno devet milijuna eura za dokapitalizaciju. Prošle su godine prihodi od ad hoc čarter letova iznosili osam posto ukupnih prihoda kompanije, dok se ove godine procjenjuje da će prihodi od tih letova iznositi 12 posto prihoda poslovanja, odnosno 17 milijuna eura.

Adria Airways: Na prijevozu Land Rovera 5 milijuna eura prihodaSlovenska avionska kompanija Adria Airways smatra da će prijevozom Land Rovera zaraditi oko pet milijuna eura prihoda.

U Adriji nisu htjeli otkriti koliko će stvarno imati koristi od tog pothvata, no uvjereni su da će prihoda biti. Naime, radi se o takozvanom ad hoc čarter letu koji je dogovoren s posrednikom.

Podsjetimo, Adria Airways je u većinskom vlasništvu države te joj je potrebno devet milijuna eura za dokapitalizaciju. Prošle su godine prihodi od ad hoc čarter letova iznosili osam posto ukupnih prihoda kompanije, dok se ove godine procjenjuje da će prihodi od tih letova iznositi 12 posto prihoda poslovanja, odnosno 17 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik