Agrokor kupio udio u Gulliveru

Bez autora
Mar 08 2012

Na turističkom sajmu ITB u Berlinu Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokor i Goran Hrnić, predsjednik Uprave Gulliver travela, potpisali su jučer Ugovor o kupoprodaji manjinskog udjela u tvrtki Gulliver travel d.o.o. Gulliver Travel jedna je od vodećih destination management kompanija (DMC) u regiji i u većinskom je vlasništvu svjetski uspješne putničke kompanije TUI Travel PLC. Za Agrokor to je prvi korak u stvaranju strateške suradnje s renomiranim svjetskim turoperatorom TUI-jem, a krajnji je cilj povratak putnika iz emitivnih destinacija Europske unije na tragu brojki iz predratnih razdoblja, kada je TUI na Jadran dovodio više od 200.000 putnika. Unaprjeđenje Hrvatske kao turističke destinacije rezultirat će produljenjem sezone, što će imati izravni učinak na zapošljavanje te rast i razvoj gospodarstva.

Agrokor kupio udio u GulliveruNa turističkom sajmu ITB u Berlinu Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora koncerna Agrokor i Goran Hrnić, predsjednik Uprave Gulliver travela, potpisali su jučer Ugovor o kupoprodaji manjinskog udjela u tvrtki Gulliver travel d.o.o.

Gulliver Travel jedna je od vodećih destination management kompanija (DMC) u regiji i u većinskom je vlasništvu svjetski uspješne putničke kompanije TUI Travel PLC.

Za Agrokor to je prvi korak u stvaranju strateške suradnje s renomiranim svjetskim turoperatorom TUI-jem, a krajnji je cilj povratak putnika iz emitivnih destinacija Europske unije na tragu brojki iz predratnih razdoblja, kada je TUI na Jadran dovodio više od 200.000 putnika, priopćili su iz Agrokora.

Unaprjeđenje Hrvatske kao turističke destinacije rezultirat će produljenjem sezone, što će imati izravni učinak na zapošljavanje te rast i razvoj gospodarstva, dodaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik