Alitalia uvodi liniju od Rima do Podgorice

Bez autora
Dec 18 2012

Italijanska avio-kompanija Alitalia planira veliku ekspanziju naredne godine. Među novih osam linija sa rimskog aerodroma "Leonardo da Vinči" nalazi se i linija do Podgorice. Između Rima i Podgorice Alitalia će letjeti tri puta nedjeljno (utorkom, četvrtkom i subotom) sa polaskom u 8.55 iz Rima (let AZ 558). Dolazak u Podgoricu je u 10.25, a povratak (let AZ 559) je planiran za 11.15. Dolazak u Rim bi bio u 12.45. Na ovoj liniji Alitalia će biti konkurent domaćem Montenegro Airlinesu koji ima tri nedjeljna leta (utokom, petkom i nedjeljom).

Alitalia uvodi liniju od Rima do PodgoriceItalijanska avio-kompanija Alitalia planira veliku ekspanziju naredne godine. Među novih osam linija sa rimskog aerodroma "Leonardo da Vinči" nalazi se i linija do Podgorice.

Između Rima i Podgorice Alitalia će letjeti tri puta nedjeljno (utorkom, četvrtkom i subotom) sa polaskom u 8.55 iz Rima (let AZ 558). Dolazak u Podgoricu je u 10.25, a povratak (let AZ 559) je planiran za 11.15. Dolazak u Rim bi bio u 12.45.

Na ovoj liniji Alitalia će biti konkurent domaćem Montenegro Airlinesu koji ima tri nedjeljna leta (utokom, petkom i nedjeljom).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik