Aman S.Stefan među 65

Bez autora
Apr 26 2011

Britanski magazin Konde Nest Treveler (Conde Nast Traveller) objavio je listu od 65 najboljih novih hotela u svijetu, za 2011. godinu, među kojima je svrstan i Aman Sveti Stefan. Ovogodišnja lista obuhvatila je 31 zemlju od Argentine do Rusije, među kojima su izabrana 65 hotela nakon više mjeseci istraživanja i od predloga dopisnika širom svijeta. Naglašava se raznovrsnost i različitost hotela, počev od onih koji su nekada bili ribarska ostrva iz 15. vijeka do novih hotela-ostrva, gradskih hotela u neboderima i hotela posvećenih ekologiji i očuvanju životne sredine. Aman Sveti Stefan u članku je opisan kao šarmantno naselje na sopstvenom ostrvu, sa 50 predivnih, raskošnih i prostanih soba sa pogledom na more, opremljenih visokom tehnologijom, najkvalitetnijim namještajem, uslugom na nivou svjetske klase, dva bazena sa restoranima, prijatnim ambijentom oleandara i maslina, mirnoćom na ostrvu koji prekidaju samo cvrkuti ptica i zvuci čamaca u blizini ostrva.

Aman S.Stefan među 65Britanski magazin Konde Nest Treveler (Conde Nast Traveller) objavio je listu od 65 najboljih novih hotela u svijetu, za 2011. godinu, među kojima je svrstan i Aman Sveti Stefan.

Ovogodišnja lista obuhvatila je 31 zemlju od Argentine do Rusije, među kojima su izabrana 65 hotela nakon više mjeseci istraživanja i od predloga dopisnika širom svijeta. Naglašava se raznovrsnost i različitost hotela, počev od onih koji su nekada bili ribarska ostrva iz 15. vijeka do novih hotela-ostrva, gradskih hotela u neboderima i hotela posvećenih ekologiji i očuvanju životne sredine.

Aman Sveti Stefan u članku je opisan kao šarmantno naselje na sopstvenom ostrvu, sa 50 predivnih, raskošnih i prostanih soba sa pogledom na more, opremljenih visokom tehnologijom, najkvalitetnijim namještajem, uslugom na nivou svjetske klase, dva bazena sa restoranima, prijatnim ambijentom oleandara i maslina, mirnoćom na ostrvu koji prekidaju samo cvrkuti ptica i zvuci čamaca u blizini ostrva.

Kao najpogodnije doba godine za posjetu, Konde Nest Treveler (Conde Nast Traveller) predlaže mjesece jun i septembar, jer u tom periodu nema super velikih jahti iz Rusije i Italije, a vrijeme je sunčano i toplo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik