Apsolutni rekord zračne luke u Dubrovniku

Bez autora
Dec 02 2012

Iako smo već ušli u prosinac, i dalje ima dobrih turističkih vijesti. U Dubrovniku, točnije u zračnoj luci u Ćilipima, izgrađenoj prije 50 godina, prije nekoliko sati srušen je apsolutni rekord u godišnjem broju putnika. Punih je 25 godina trebalo čekati da se sruši apsolutni rekord dubrovačke zračne luke od 1.460.000 putnika. Ostvaren je još 1987. godine. No novi rekord neće tako dugo ostati neoboren. Glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić najavio je investicijski ciklus vrijedan 150 milijuna eura. Time se želi postići svjetski standard u infrastrukturi za promet veći od dva milijuna putnika godišnje.

Apsolutni rekord zračne luke u DubrovnikuIako smo već ušli u prosinac, i dalje ima dobrih turističkih vijesti. U Dubrovniku, točnije u zračnoj luci u Ćilipima, izgrađenoj prije 50 godina, prije nekoliko sati srušen je apsolutni rekord u godišnjem broju putnika.

Punih je 25 godina trebalo čekati da se sruši apsolutni rekord dubrovačke zračne luke od 1.460.000 putnika. Ostvaren je još 1987. godine.

No novi rekord neće tako dugo ostati neoboren. Glavni direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić najavio je investicijski ciklus vrijedan 150 milijuna eura. Time se želi postići svjetski standard u infrastrukturi za promet veći od dva milijuna putnika godišnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik