Atlas Hotels: Gubitak 172 hiljade eura

Bez autora
Nov 21 2010

Atlas hotels grupa, kompanija koje je nastala krajem prošle godine restrukturiranjem hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Korali, ostvarila je za devet mjeseci poslovanja gubitak od oko 172 hiljade EUR. Prhodi kompanije, prema izvještaju koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, iznosio je 1,14 miliona EUR. Rashodi za sirovine iznosili su 299,87 hiljada EUR, troškovi zaposlenih 522,67 hiljada i amortizacija 351,59 hiljada EUR. Ostali poslovni rashodi za devet mjeseci bili su 195,59 hiljada EUR. U napomenama uz izvještaj navodi se da dugoročnih investicija u devet mjeseci ove godine nije bilo. Atlas hotels grupa nastala je restrukturiranjem Korala koji su podijeljeni na dvije firme. Osim Atlasa formirano je i preduzeće Trend Korali. Dogovoreno je da se sudski sporovi podijele.

Atlas Hotels: Gubitak 172 hiljade euraAtlas hotels grupa, kompanija koje je nastala krajem prošle godine restrukturiranjem hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Korali, ostvarila je za devet mjeseci poslovanja gubitak od oko 172 hiljade EUR.

Prhodi kompanije, prema izvještaju koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, iznosio je 1,14 miliona EUR. Rashodi za sirovine iznosili su 299,87 hiljada EUR, troškovi zaposlenih 522,67 hiljada i amortizacija 351,59 hiljada EUR. Ostali poslovni rashodi za devet mjeseci bili su 195,59 hiljada EUR. U napomenama uz izvještaj navodi se da dugoročnih investicija u devet mjeseci ove godine nije bilo.

Atlas hotels grupa nastala je restrukturiranjem Korala koji su podijeljeni na dvije firme. Osim Atlasa formirano je i preduzeće Trend Korali. Dogovoreno je da se sudski sporovi podijele.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik