Avio linija Podgorica - Rim

Bez autora
Jan 28 2013

Od 26. marta "Alitalia" uvodi direktan let između Podgorice i Rima. Na novouvedenoj liniji između Crne Gore i Italije, Alitalia će saobraćati tri puta nedjeljno, utorkom, četvrtkom i subotom. Polazak iz Podgorice je predviđen u 11:10, sa dolaskom u Rim u 12:40. Vrijeme slijetanja novog leta u Rim omogućava nastavak putovanja sa rimskog aerodroma Fjumićino ka glavnim italijanskim, međunarodnim i interkontinentalnim destinacijama iz Alitalia mreže. Iz Rima letovi ka Podgorici polaze u 8:50 i stižu u glavni grad Crne Gore u 10:20. Letovi na relaciji Podgorica - Rim će se obavljati avionom tipa Embraer E75 sa 88 sjedišta. Cijene karata za let Podgorica - Rim - Podgorica se kreću već od 168 eura za povratnu kartu po promotivnoj tarifi, sa uključenim svim taksama. Karte se mogu kupiti na sajtu www.alitalia.com, pozivom kol centra na broj +381 11 3245 000, ili u turističkim agencijama širom Crne Gore. Podgorica je jedna od 11 novih međunarodnih destinacija koje će Alitalia otvoriti od kraja marta, sa početkom ljetnjeg reda letjenja.

Avio linija Podgorica - RimOd 26. marta "Alitalia" uvodi direktan let između Podgorice i Rima, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.
 
"Na novouvedenoj liniji između Crne Gore i Italije, Alitalia će saobraćati tri puta nedjeljno, utorkom, četvrtkom i subotom. Polazak iz Podgorice je predviđen u 11:10, sa dolaskom u Rim u 12:40. Vrijeme slijetanja novog leta u Rim omogućava nastavak putovanja sa rimskog aerodroma Fjumićino ka glavnim italijanskim, međunarodnim i interkontinentalnim destinacijama iz Alitalia mreže. Iz Rima letovi ka Podgorici polaze u 8:50 i stižu u glavni grad Crne Gore u 10:20", navedeno je u saopštenju.

Precizirano je da će se letovi na relaciji Podgorica - Rim obavljati avionom tipa Embraer E75 sa 88 sjedišta.

"Cijene karata za let Podgorica - Rim - Podgorica se kreću već od 168 eura za povratnu kartu po promotivnoj tarifi, sa uključenim svim taksama. Karte se mogu kupiti na sajtu www.alitalia.com, pozivom kol centra na broj +381 11 3245 000, ili u turističkim agencijama širom Crne Gore", ističe se u saopštenju, uz napomenu da je Podgorica jedna od 11 novih međunarodnih destinacija koje će Alitalia otvoriti od kraja marta, sa početkom ljetnjeg reda letjenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik