Avionom iz Beograda za Bazel

Bez autora
Dec 16 2012

U subotu, 15. decembra otvorena je nova redovna avionska linija između Beograda i Bazela u Švajcarskoj. Mađarska avio-kompanija Wizz Air u početku će na ovoj ruti leteti tri puta nedeljno. Svakog utorka, četvrtka i subote avioni iz Bazela će sletati u Beograd u 18:40 časova, dok je povratak predviđen za 19:10 časova.Grad Bazel je, posle Ciriha i Berna, treća destinacija u Švajcarskoj sa kojom će Aerodrom “Nikola Tesla” biti direktno povezan, a tamošnji aerodrom koriste stanovnici tri zemlje, s obzirom da se nalazi na tromeđi Švajcarske, Francuske i Nemačke.

Avionom iz Beograda za BazelU subotu, 15. decembra otvorena je nova redovna avionska linija između Beograda i Bazela u Švajcarskoj.

Mađarska avio-kompanija Wizz Air u početku će na ovoj ruti leteti tri puta nedeljno. Svakog utorka, četvrtka i subote avioni iz Bazela će sletati u Beograd u 18:40 časova, dok je povratak predviđen za 19:10 časova.

Grad Bazel je, posle Ciriha i Berna, treća destinacija u Švajcarskoj sa kojom će Aerodrom “Nikola Tesla” biti direktno povezan, a tamošnji aerodrom koriste stanovnici tri zemlje, s obzirom da se nalazi na tromeđi Švajcarske, Francuske i Nemačke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik