BH erlajns ukida letove za Beograd

Bez autora
Feb 08 2011

Aviokompanija BH erlajns planira da suspenduje letove iz Sarajeva za Beograd i Bečna početku letnjeg reda letenja. Poslednji let iz Sarajeva ka austrijskoj prestonici planiran je za 25. mart. Kako prenose mediji, razlog za obustavljanje letova je nedovoljna popunjenost aviona.Za Beograd BH erlajns leti šest puta nedeljno. Liniju između Beograda i Sarajeva potpuno će preuzeti Jat, ali će aviokompanije leteti po tzv. kod-šer ugovoru odnosno BH erlajns će imati deo sedišta u Jatovom avionu.

BH erlajns ukida letove za BeogradAviokompanija BH erlajns planira da suspenduje letove iz Sarajeva za Beograd i Bečna početku letnjeg reda letenja.

Poslednji let iz Sarajeva ka austrijskoj prestonici planiran je za 25. mart. Kako prenose mediji, razlog za obustavljanje letova je nedovoljna popunjenost aviona. Za Beograd BH erlajns leti šest puta nedeljno. Liniju između Beograda i Sarajeva potpuno će preuzeti Jat, ali će aviokompanije leteti po tzv. kod-šer ugovoru odnosno BH erlajns će imati deo sedišta u Jatovom avionu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik