Bol na Braču ponovo šampion turizma

Bez autora
Oct 24 2010

Najuređenije i najuspješnije turističko mjesto na Jadranu ove godine, šampion turizma 2010. poznato je dalmatinsko ljetovlište - Bol na Braču. Na pobjedničkoj tituli Bolu drugu godinu za redom te i svim drugim pobjednicima u izboru Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske televizije, ministarstva turizma i HGK, na svečanosti u Rovinju čestitala je i premijerka Jadranka Kosor. Čestitam nagrađenima i svima koji su uložili trud da ovogodišnja sezona bude posebno dobra. Poklonimo se tom uloženom trudu i radu. Održala sam lanjsko obećanje i na Dane turizma dovela pola Vlade, a ako iduća sezona bude malo bolja od ove, dovest ću cijelu Vladu.

Bol na Braču ponovo šampion turizmaNajuređenije i najuspješnije turističko mjesto na Jadranu ove godine, šampion turizma 2010. poznato je dalmatinsko ljetovlište - Bol na Braču.

Na pobjedničkoj tituli Bolu drugu godinu za redom te i svim drugim pobjednicima u izboru Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske televizije, ministarstva turizma i HGK, na svečanosti u Rovinju čestitala je i premijerka Jadranka Kosor.

Čestitam nagrađenima i svima koji su uložili trud da ovogodišnja sezona bude posebno dobra. Poklonimo se tom uloženom trudu i radu. Održala sam lanjsko obećanje i na Dane turizma dovela pola Vlade, a ako iduća sezona bude malo bolja od ove, dovest ću cijelu Vladu - obećala je premijerka, okružena u Rovinju, na najvećem godišnjem skupu turističkih radnika, ministrima financija, gospodarstva, pravosuđa, policije, i naravno turizma.

Premijerka je najavila i da Vlada naveliko priprema mjere za sezonu 2011., rekla je da je Vlada pridonijela uspjehu i 2010., ali da ga ne bi bilo da nema dobrih, pametnih i vrijednih domaćina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik