Budva: Četiri odsto turista više nego prošle godine

Bez autora
Apr 11 2010

Na budvanskoj rivijeri boravi 1. 620 gostiju, četiri odsto više nego u istom periodu prošle godine. Od ukupnog broja, 1,34 hiljade su strani gosti, koji uglavnom borave u hotelima. U privatnom smještaju, registrovano je 160 gostiju. Početak sezone pokazuje pozitivne rezultate, jer od praznika se registruje stalni rast turista. Već za vikend, biće još oko 650 turista, koji će doputovati u hotele Palas u Petrovcu, Belvi i Mediteran u Bečićima. U Crnoj Gori, na jučerašnji dan, boravi 5. 050 turista, isto kao i prošle godine u ovom periodu.

Budva: Četiri odsto turista više nego prošle godineNa budvanskoj rivijeri boravi 1. 620 gostiju, četiri odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Turističke oranizacije Budva.

Od ukupnog broja, 1,34 hiljade su strani gosti, koji uglavnom borave u hotelima. U privatnom smještaju, registrovano je 160 gostiju, navode iz TOB, prenosi Javni servis.

Ocijenili su da početak sezone pokazuje pozitivne rezultate, jer od praznika se registruje stalni rast turista. „Već za vikend, biće još oko 650 turista, koji će doputovati u hotele Palas u Petrovcu, Belvi i Mediteran u Bečićima", naveli su iz TOB-a.

U Crnoj Gori, na jučerašnji dan, boravi 5. 050 turista, isto kao i prošle godine u ovom periodu, saopšteno je iz Ministarstva turizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik