Budvanska rivijera najavljuje adaptiranje plužinskog hotela „Piva”

Bez autora
Jun 18 2012

Uplatom posljednje, treće rate u iznosu 100.000 eura, Hotelska grupa „Budvanska Rivijera” ispunila je prvu obavezu iz kupoprodajnog ugovora za hotel „Piva”. Tako je za 300.000 eura postala vlasnik hotela, čime su se stekli uslovi da se pristupi uknjižbi i preuzimanju. Do sada je intenzivno radila na podizanju kvaliteta usluge i kategorizacionog nivoa Turističkog naselja Slovenska plaža, a danas je „Budvanska Rivijera” najavila da će „u predstojećem periodu u fokusu biti adaptiranje i priprema za otvaranje hotela Piva, u šta će biti uključeni opština Plužine i lokalna Turstička organizacija“. Budući da je hotel „Piva” posjedovao uslovnu kategorizaciju i spada u grupu malih kapaciteta (ima 19 soba), Hotelska grupa će se i kod njegove adaptacije voditi smjernicama strateške politike Društva o unapređenju proizvoda i stvaranju uslova za podizanje kategorije hotela.

Budvanska rivijera najavljuje adaptiranje plužinskog hotela „Piva”Uplatom posljednje, treće rate u iznosu 100.000 eura, Hotelska grupa „Budvanska Rivijera” ispunila je prvu obavezu iz kupoprodajnog ugovora za hotel „Piva”. Tako je za 300.000 eura postala vlasnik hotela, čime su se stekli uslovi da se pristupi uknjižbi i preuzimanju.

Podsjetivši da je do sada intenzivno radila na podizanju kvaliteta usluge i kategorizacionog nivoa Turističkog naselja Slovenska plaža, „Budvanska Rivijera” je, danas, najavila da će „u predstojećem periodu u fokusu biti adaptiranje i priprema za otvaranje hotela Piva, u šta će biti uključeni opština Plužine i lokalna Turstička organizacija“.

- Budući da je hotel „Piva” posjedovao uslovnu kategorizaciju i spada u grupu malih kapaciteta (ima 19 soba), Hotelska grupa će se i kod njegove adaptacije voditi smjernicama strateške politike Društva o unapređenju proizvoda i stvaranju uslova za podizanje kategorije hotela. S obzirom na trendove u turizmu, preuzimanjem hotela Piva turistički proizvod Budvanske Rivijere biće bogatiji upravo upravo za ponudu povratka prirodi i zdravom načinu života, koja bi mogla biti prepoznatljiva po mogućnostima aktivnog odmora u prirodi i jedinstvenim proizvodima nacionalne ishrane.

Kako područje Pive obiluje prirodnim ljepotama, vanpansionska ponuda velikim dijelom može biti orjentisana na izlete, tako da će i smještajni kapaciteti hotela u Plužinama biti nuđeni uglavnom agencijama koje u ponudi imaju izletnički program – saopšteno je iz „Budvanske rivijere“, uz napomenu da će kompaniji „i u ovom slučaju imperativ biti kvalitet usluge na kojem će se insistirati i koji će svakako biti na višem nivou od ponuđenih cijena, što i jeste osnov poslovne politike Hotelske Grupe”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik